21 C
Athens

Φοφανά: Οι Έλληνες έπαιξαν καλά, υπήρχε μια μικρή χαλάρωση και τιμωρηθήκαμε

Χαλάρωση από πλευράς Γαλλίας υπήρξε σύμφωνα με τον Φοφανά που με το καταπληκτικό του σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στην αναμέτρηση με την Ελλάδα.

Ελλάδα και Γαλλία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα εντυπωσιακό ματς για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro.

Ο Γουέσλεϊ Φοφανά ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του δεν σταμάτησε να πιέζει μέχρι το τέλος και παραδέχθηκε πως η Ελλάδα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι Έλληνες έπαιξαν καλά, είναι ακόμα ένας καλός βαθμός. Δεν σταματήσαμε, αλλά υπήρχε μία μικρή χαλάρωση και εκεί τιμωρηθήκαμε. Αλλά όταν κοιτάμε τα 90 λεπτά, κυριαρχήσαμε στο ματς.

Ήθελα να δείξω ότι μπορώ να είμαι σε αυτή τη λίστα, έρχομαι αρκετό καιρό και δεν είχα πολύ χρόνο. Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να αντικαταστήσω τον Aurélien, Cama, Warren, και να διατηρήσω αυτή την απαίτηση στη μεσαία γραμμή.

Όταν μόλις φτάσαμε στη γαλλική ομάδα, θέλουμε να τα πάμε καλά, προσπαθούμε να το κρατάμε απλό. Αλλά το να περνάω χρόνο με τους άλλους παίκτες με βοήθησε να χαλαρώσω, να αποκτήσω αυτοπεποίθηση

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς