19.7 C
Athens

Σκέψεις αποχώρησης από τον Σκαλόνι: «Η εθνική χρειάζεται έναν προπονητή που να έχει όλη την ενέργεια»

Βόμβα έριξε ο Λιονέλ Σκαλόνι μετά τη νίκη της Αργεντινής με 0-1 κόντρα στη Βραζιλία στο Μαρακανά για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου του 2026.

Ο άνθρωπος που οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Μουντιάλ του Κατάρ κάνει σκέψεις αποχώρησης από τον πάγκο, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά.

Μετά το ματς με τη Βραζιλία που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια, ο Σκαλόνι που έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2026 δήλωσε πως πρέπει να συζητήσει με τον πρόεδρο καθώς η Αργεντινή χρειάζεται έναν προπονητή που θα έχει όλη την ενέργεια και θα είναι καλά.

Ξεκαθάρισε πάντως πως αυτό δεν είναι το αντίο (τουλάχιστον για την ώρα), αλλά ο προβληματισμός του δεν κρυβόταν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάτι σημαντικό που ήθελα να πω είναι ότι πρέπει να σταματήσω την μπάλα και να αρχίσω να σκέφτομαι. Έχω πολλά πράγματα να σκεφτώ αυτή τη στιγμή.

Αυτοί οι παίκτες μου έχουν δώσει πολλά, έχουν δώσει πολλά σε ολόκληρο το προπονητικό επιτελείο και εγώ ήρθε η στιγμή να σκεφτώ. Πρέπει να σκεφτώ πολύ τι θα κάνω.

Δεν είναι αντίο, αλλά πρέπει να σκεφτώ, γιατί ο πήχης είναι πολύ ψηλά και είναι δύσκολο να συνεχίσεις και είναι δύσκολο να συνεχίσεις να κερδίζεις και αυτοί οι τύποι το κάνουν δύσκολο.

Είναι καιρός να σκεφτείς αυτή τη φορά, θα πω στον πρόεδρο, θα το πω στους παίκτες αργότερα γιατί αυτή η Εθνική χρειάζεται έναν προπονητή που να έχει όλη την ενέργεια και να είναι καλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς