19 C
Athens

Ρέτσος: Πάντα πιστεύω σε μένα, αξίζουμε να είμαστε στο Euro

Ο Παναγιώτης Ρέτσος υποστήριξε πως όλοι οι διεθνείς απόλαυσαν την αναμέτρηση με τη Γαλλία (2-2) και υπογράμμισε πως η εθνική άξιζε τη νίκη ενώ βοήθησε πολύ η παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι είμαστε και λίγο δυσαρεστημένοι διότι θέλαμε τη νίκη. Ήταν πάντως ένας όμορφος αγώνας και για εμάς και για τον κόσμο, το ευχαριστηθήκαμε. Είναι από τα παιχνίδια που θέλουμε όλοι να παίζουμε και νομίζω ότι δώσαμε όλοι μας το 100%, από τους παίκτες που αγωνιστήκαμε, από τους παίκτες που ήταν στον πάγκο, από τον κόσμο.

Νομίζω ήμασταν όλοι ένα και ήταν πολύ σημαντικό που είδαμε γεμάτο το γήπεδο, μας στήριξε, μας βοήθησε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.

Σίγουρα τέτοια παιχνίδια δοκιμάζεσαι, επειδή εγώ αγωνίζομαι στην Ελλάδα είναι διαφορετικό το επίπεδο αλλά φυσικά πιστεύω στον εαυτό μου, δεν περίμενα να πάω καλά σε έναν αγώνα αυτού του βεληνεκούς για να πιστέψω στον εαυτό μου.

Πιστεύω, πάντα θα πιστεύω, απλά είναι μία ωραία δοκιμασία να δούμε πού βρισκόμαστε ως ομάδα γιατί μας περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια τον Μάρτιο.

Αυτό που θέλαμε ήταν να τελειώσουμε αυτή την προκριματική φάση με μία νίκη, μία ισοπαλία ή γενικά με μία καλή εμφάνιση. Νομίζω το δείξαμε, πιστεύω ότι αξίζουμε να είμαστε στο Euro και για αυτό θα κυνηγήσουμε τον Μάρτιο να καταφέρουμε να πάμε εκεί που ήμασταν πιο παλιά.

Όλοι οι παίκτες της Γαλλίας που αντιμετωπίσαμε έχουμε εξαιρετική ποιότητα, αγωνίζονται στα τοπ πέντε πρωταθλήματα στον κόσμο. Είναι χαρά μας να παίζουμε και νομίζω ότι το ευχαριστήθηκαν και αυτοί διότι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Προχωράμε τώρα, να συγκεντρωθούμε στις ομάδες μας ο καθένας και να έρθουμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται τον Μάρτιο»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς