17.7 C
Athens

Η εντυπωσιακή σύντροφος του Πετρούσεφ και το… ερυθρόλευκο μήνυμα στο Instagram (pic)

Οι μεταγραφικές εξελίξεις τρέχουν στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν σοβαρά στα υπόψιν την περίπτωση του Ναζ Μήτρου Λονγκ αναμένοντας την αποδέσμευσή του από τη Ζαλγκίρις Κάουνας, ώστε να κάνουν επίσημη κίνηση για την απόκτησή του, ενώ παράλληλα παρακολουθούν και τις εξελίξεις με Πετρούσεφ στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ έπαιξε ελάχιστα στην ήττα των Κινγκς από τους Πέλικανς, γεγονός που δεν άλλαξε και πολλά για το μέλλον του στο Σακραμέντο, το οποίο φαντάζει και είναι δύσκολο.

Ο Ολυμπιακός βλέπει σοβαρά τον Πετρούσεφ (και έχει λόγους γι’ αυτό)

Οριστικές εξελίξεις αναφορικά με το δεδομένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αναμένονται τις επόμενες ημέρες αν όχι ώρες, ωστόσο έχει τη δική της αξία η κίνηση της επί σειρά ετών συντρόφου του παίκτη να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό στο Instagram.

Πρόκειται για την Τιάνα Σουμάκοβιτς, η οποία έστειλε με ένα απλό follow ένα ερυθρόλευκο μήνυμα για το μέλλον του αγαπημένου του, που θα φανεί στο άμεσο μέλλον αν είχε συγκεκριμένο λόγο που το έκανε ή απλώς είναι φίλαθλος και των Ερυθρολεύκων της Ελλάδας λόγω του δεσίματος με τον Ερυθρό Αστέρα.

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς