22.6 C
Athens

«Άκυρο» από τον πρόεδρο της Πορτιμονένσε στα 35 εκατ. ευρώ του Μαρινάκη, σύμφωνα με τη Record

Η πορτογαλική εφημερίδα αποκαλύπτει την πρόθεση του Β. Μαρινάκη να επενδύσει αρκετά χρήματα για το 75% των μετοχών της Πορτιμονένσε, με την πρότασή του όμως να απορρίπτεται και να τον οδηγεί στη Ρίο Άβε

Το βράδυ της Δευτέρας (20/11) έγινε επίσημο ότι το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Ρίο Άβε περνά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον πορτογαλικό σύλλογο να ανακοινώνει πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ θα επενδύσει 20.500.000 ευρώ ως το καλοκαίρι τόσο σε επίπεδο μεταγραφών όσο και υποδομών.

Λίγες ώρες αργότερα, η πορτογαλική Record προχώρησε σε αποκάλυψη για την πρόταση που κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Πορτιμονένσε πριν εκφράσει ενδιαφέρον για την Ρίο Άβε, που σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ήταν ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ αλλά απορρίφθηκε από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τεόντορο Φονσέκα.

Επίσημο: Στα χέρια του Β. Μαρινάκη το 80% της Ρίο Άβε, επένδυση 20,5 εκατ. ευρώ ως τον Ιούνιο του 2024

Μάλιστα, προσθέτει πως η πρόταση αφορούσε τη μεταβίβαση του 75% των μετοχών του συλλόγου, αλλά δεν εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Πορτιμονένσε μετά από απόφαση του Φονσέκα, που δεν έχει σκοπό ακόμα να αποχωρήσει από την διοικητική ηγεσία της πορτογαλικής ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς