18.7 C
Athens

«Απειλές σε έγκυο, φωτιές σε μαγαζί διαιτητή»: Ο Κ. Καραπαπάς αναρωτιέται «πού είναι οι ευαίσθητοι λειτουργοί της Θέμιδος;»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει κάποιους προβληματισμούς σχετικά με τα «αντανακλαστικά» των λειτουργών της Δικαιοσύνης με αφορμή τις σοκαριστικές αποκαλύψεις Κομίνη, τον εμπρησμό καταστήματος που ανήκε στον διαιτητή Γκάμαρη και όχι μόνο

Τα τελευταία 24ωρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάποιες ιστορίες που υπό άλλες συνθήκες θα είχαν κινητοποιήσει ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό και θα έπαιζαν για μέρες στα πρώτα θέματα των περισσότερων ΜΜΕ. Για κάποιον δυστυχώς όχι και τόσο ανεξήγητο λόγο, τίποτε από τα παραπάνω δεν συνέβη. Ίσως επειδή το κοινό στο οποίο απευθύνονται ενδιαφέρεται μονάχα όταν οι υποψίες στρέφονται μονάχα σε μια συγκεκριμένη ομάδα.

Σε διαδικτυακή συνέντευξή του, ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης αποκάλυψε πως μετά από όσα έγιναν στο διαβόητο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ του 2018 (εκεί όπου ο ένοπλος Ιβάν Σαββίδης έκανε ντου στον αγωνιστικό χώρο) είχε δεχθεί απειλές όχι μόνο εκείνος αλλά και η έγκυος γυναίκα του. Μια καταγγελία σαν κι αυτή θα έπρεπε να έχει κινητοποιήσει άμεσα τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, αφού είναι δεδομένο πως αυτό θα συνέβαινε αν υπήρχε οποιαδήποτε «εμπλοκή» του Ολυμπιακού σε μια τέτοια ιστορία.

«Πρωτάθλημα που παίζεται στα ίσια» και «δεν ήθελα να πουλήσω τον Λιβάι»: Γιατί κανείς δεν πιστεύει τον Δ. Μελισσανίδη;

Δεν είχαμε όμως μόνο αποκαλύψεις για απειλές τις μέρες που πέρασαν, αλλά και κανονικά ποινικά αδικήματα. Όπως τον εμπρησμό του καταστήματος του διαιτητή Γκάμαρη με γκαζάκια, όπως είχε συμβεί και την άνοιξη του 2023 σε μαγαζί που ανήκε στον πρώην διαιτητή και μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ Νίκο Πιτσίλκα. Αρκετούς μήνες αργότερα, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη επί του θέματος και όλα δείχνουν πως η ίδια… στασιμότητα θα παρατηρηθεί και στην περίπτωση του Γκάμαρη.

Εύλογα λοιπόν, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, αναρωτήθηκε για αυτά και κάμποσα ακόμη με μια σειρά αναρτήσεων στο instagram, τις οποίες μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε ευθύς αμέσως…

«Έβαλαν φωτιά στο μαγαζί του διαιτητή Γκάμαρη με γκαζάκια. Πού είναι εκείνοι οι ευαίσθητοι λειτουργοί της Θέμιδος που έκαναν στην Ευελπίδων… εκπομπή διαιτησίας και ρωτούσαν μέχρι και για κίτρινες κάρτες; Πού χάθηκαν;»

«Ο διαιτητής Κομίνης δήλωσε δημόσια ότι απείλησαν την έγκυο γυναίκα του… Ξαναρωτάω: Πού είναι εκείνοι οι ευαίσθητοι λειτουργοί της Θέμιδος που έκαναν στην Ευελπίδων… εκπομπή διαιτησίας και ρωτούσαν μέχρι και για κίτρινες κάρτες; Πού χάθηκαν;»

Καραπαπάς Κομίνης απειλές έγκυος

«Διαβάζουμε στις εφημερίδες ότι “για την προεδρία της ΕΠΟ είναι η σειρά του ΠΑΟΚ, μετά την ΑΕΚ”. Και ξαναρωτάω: Πού είναι εκείνοι οι ευαίσθητοι λειτουργοί της Θέμιδος που έκαναν στην Ευελπίδων… εκπομπή διαιτησίας και ρωτούσαν μέχρι και για κίτρινες κάρτες; Πού χάθηκαν;»

«Σήμερα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα τεθεί θέμα πρόσληψης του Βασίλη Δημητριάδη. Αφού δεν μπορεί να είναι υπάλληλος στο κατάστημα, θα είναι στο ΥΠΟκατάστημα. Πρέπει να αισθάνονται πολύ όμορφα όλοι αυτοί που έχουν προσφέρει στην εθνική ομάδα για αυτή την κίνηση που κάνουν οι ψυχοκόρες στο Πάρκο Γουδή»

καραπαπάς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς