22.7 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Επιβεβαιώθηκε η ρήξη χιαστού του Γκάβι, τέλος η σεζόν για τον Ισπανό

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γκάβι επιβεβαιώθηκε, με την Μπαρτσελόνα να ενημερώνει πως ο ποδοσφαιριστής υπέστη ολική ρήξη χιαστού και ζημιά στον μηνίσκο - Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Ισπανός, πάνω από 7 μήνες το διάστημα της απουσίας του

Οι πρώτες εκτιμήσεις και οι χειρότεροι φόβοι για τον Γκάβι επιβεβαιώθηκαν, με την Μπαρτσελόνα να ενημερώνει επίσημα πως ο ποδοσφαιριστής υπέστη ολική ρήξη χιαστού και ζημιά στο μηνίσκο. Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Ισπανός.

Ο Γκάβι ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα της Ισπανίας με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Euro καθώς προσγειώθηκε άτσαλα σε ανύποπτη φάση στο Χοσέ Θορίγια και αμέσως αντιλήφθηκε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα αφού αποχώρησε υποβασταζόμενος και με δάκρυα στα μάτια.

Οι πρώτες εκτιμήσεις λίγο μετά τον τραυματισμό του έκαναν λόγο για ρήξη χιαστού και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν, με τον ποδοσφαιριστή να έχει ζημιά και στο μηνίσκο και να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για πάνω από 7 μήνες.

Κάπως έτσι η χρονιά για τον ίδιον τελειώνει νωρίς και άδοξα, με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να είναι έξαλλοι με την ισπανική ομοσπονδία καθώς ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πέρα από τις υποχρεώσεις των Μπλαουγκράνα, θα απουσιάσει και από το Euro στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς