20.9 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Έντονος εκνευρισμός για την ισπανική ομοσπονδία μετά τον τραυματισμό του Γκάβι

Έξαλλοι στην Μπαρτσελόνα με τον σοβαρό τραυματισμό του Γκάβι και την επιλογή να χρησιμοποιηθεί σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς

Έντονος εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις της Μπαρτσελόνα για την ισπανική ομοσπονδία μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γκάβι.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής των Μπλαουγκράνα προσγειώθηκε άτσαλα σε ανύποπτη φάση στο παιχνίδι με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Euro και αμέσως αντιλήφθηκε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα, αφού ο πόνος τον ανάγκασε να αποχωρήσει κλαίγοντας. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο, κάτι που σημαίνει πως θα μπει στα πιτ για όλη τη σεζόν και θα απουσιάσει και από το μεγάλο ραντεβού του Euro στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα τα… βάζουν με την ισπανική ομοσπονδία για τον χρόνο συμμετοχής που πήρε ο νεαρός παίκτης σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Με δεδομένο ότι η Ισπανία είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης πριν τον αγώνα με τη Γεωργία, οι Μπλαουγκράνα απορούν γιατί ο Ντε Λα Φουέντε επέλεξε να χρησιμοποιήσει βασικό τον ήδη καταπονημένο Γκάβι. Μάλιστα, λίγο πριν από τη μοιραία φάση, ο νεαρός κεντρικός μέσος είχε χτυπήσει στο ίδιο σημείο, αλλά ο προπονητής των Ιβήρων αποφάσισε να τον κρατήσει στο ματς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς