18.7 C
Athens

Βουνό τα οικονομικά προβλήματα στη Χέμπαρ: Έφυγε ο Κάρτεφ, προς αποχώρηση ο Τζουλιάνι και οι Ιταλοί του ρόστερ

Το περασμένο καλοκαίρι η Χέμπαρ προχώρησε σε γενναία αύξηση του προϋπολογισμού της, προσέλαβε τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι και προσέθεσε στο δυναμικό της παίκτες ικανούς να την επαναφέρουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα περίμεναν οι Βούλγαροι. Η αλλαγή στη δημοτική αρχή του Πάζαρτζικ συνοδεύτηκε από την απόφαση της άμεσης μείωσης του μπάτζετ για την τοπική ομάδα, η οποία είχε πολύ μεγάλη οικονομική στήριξη από τον προηγούμενο δήμαρχο.

Οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες είναι ραγδαίες καθώς ήδη αποτέλεσε παρελθόν και επίσημα ο Νικολάι Κάρτεφ που θα συνεχίσει την καριέρα του στην τούρκικη Αρκάς. Ουδείς από τη Χέμπαρ αναφέρεται επίσημα στα όσα συμβαίνουν ωστόσο σύμφωνα με έγκυρα βουλγάρικα και ιταλικά Μέσα, ο 28χρονος κεντρικός δεν είναι ο μοναδικός που αποχωρεί.

Τόσο ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι όσο και οι υπόλοιποι Ιταλοί του ρόστερ (Μπαράνοβιτς, Σάμπι, Μασάρι) φέρονται να αναζητούν ομάδες για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους και ήδη κάποιοι εξ αυτών να έχουν προτάσεις στα χέρια τους.

Από πλευράς Χέμπαρ δεν έχει γίνει το παραμικρό σχόλιο την ώρα που οι Βούλγαροι προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με την πολωνική Ζαβιέρτσιε για το CEV Cup.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς