18.7 C
Athens

Ανακοινώθηκε από την Χέμπαρ ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι (pic)

Μόλις δύο 24ωρα μετά την επίσημη αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι ανακοινώθηκε από τη βουλγάρικη Χέμπαρ.

Η συμφωνία με τους Βούλγαρους υπήρχε εδώ και αρκετές μέρες όπως σας είχαμε μεταφέρει μέσα από το athlosnews.gr, ωστόσο πλέον πήρε επίσημη μορφή με την ανακοίνωση της Χέμπαρ.

Η ανακοίνωση των Βούλγαρων αναφέρει: «Είναι επίσημο. Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι θα είναι ο νέος προπονητής της Χέμπαρ. Ο τρεις φορές πρωταθλητής Ιταλίας έρχεται στο Πάζαρτζικ μετά την κατάκτηση του Challenge Cup και του Ελληνικού πρωταθλήματος με την ομάδα του Ολυμπιακού. Στην καριέρα του ο Τζουλιάνι έχει κερδίσει πολλά τρόπαια συμπεριλαμβανομένου του CEV Cup, τρεις φορές το Σούπερ Καπ Ιταλίας, το Πολωνικό Σούπερ Καπ και δύο φορές αργυρά μετάλλια Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την ομάδα της Σλοβενίας. Ο προπονητής της Χέμπαρ ήταν επίσης στις ομάδες των Λούμπε, Πιατσέντζα, Βερόνα, Χαλκμπάνκ και Ρεζόφ. Καλώς ήρθες στο Πάζαρτζικ, Αλμπέρτο!».

Ενώ ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι έστειλε και το πρώτο του μήνυμα ως νέος προπονητής της Χέμπαρ: «Πάντα μου άρεσαν οι προκλήσεις και οι περιπέτειες, οπότε είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι ο νέος προπονητής της Χέμπαρ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρος ότι με την βοήθεια όλων στο κλαμπ θα μπορέσουμε να κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς