16.6 C
Athens

Σφαιρόπουλος: Ομάδα με τεράστια ποιότητα ο Ολυμπιακός, είμαστε έτοιμοι για μάχη

Ο Έλληνας τεχνικός αποθέωσε την πρώην ομάδα του ενόψει της επιστροφής του στο ΣΕΦ και τόνισε πως οι παίκτες του θα δώσουν μάχη για τη νίκη στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα το βράδυ της Πέμπτης (16/11, 21:15) στο ΣΕΦ για την 9η αγωνιστική της EuroLeague, σε ένα ματς από το οποίο δεδομένα θα απουσιάσουν οι Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ για τους Ερυθρόλευκους, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Γκος που έφυγε τραυματίας από το Βελιγράδι στο ματς με τη Μακάμπι.

Ολυμπιακός: Παραμένει εκτός ο Μιλουτίνοφ, χάνει το ματς με Ερυθρό Αστέρα

Ενόψει της σπουδαίας… ερυθρόλευκης μάχης στον Πειραιά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του, τονίζοντας ότι οι Σέρβοι θα δώσουν μάχη για να φύγουν με τη νίκη από την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, της οποίας τις αρετές γνωρίζουμε, αφού ήταν στον τελικό της περασμένης περιόδου. Μπορεί τελευταία να μην είχαν καλά αποτελέσματα, αλλά διαθέτουν τεράστια ποιότητα και μπορούν να παίξουν πολύ καλά. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τη μάχη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς