18 C
Athens

Ολυμπιακός: Παραμένει εκτός ο Μιλουτίνοφ, χάνει το ματς με Ερυθρό Αστέρα

Τα φετινά προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ για τον Ολυμπιακό, που θα αγωνιστεί χωρίς τον Σέρβο σέντερ και κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ βρίσκεται σε αναμονή της μαγνητικής του Γκος

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και σε δάκτυλο του δεξιού του ποδιού, κάτι που τον κρατάει εκτός και από το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής στη Euroleague.

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού, που απουσίασε από το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου χρειάστηκε η τρομερή εμφάνιση του Φαλ και οι πολύτιμες βοήθειες του Σίκμα προκειμένου να μη φανεί σε μεγάλο βαθμό η απουσία του, θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με τις επιλογές στους ψηλούς των Πειραιωτών να είναι ελάχιστες. Συγκεκριμένα, διαθέσιμοι για το ματς με Ερυθρό Αστέρα θα είναι ο Φαλ και ο Σίκμα, που δεν παίζει στη φυσική του θέση.

Εκτός παραμένει και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων από την ερχόμενη Δευτέρα (20/11), ενώ άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με την κατάσταση του Γουίλιαμς – Γκος, ο οποίος αποχώρησε νωρίς με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο από το ματς με τη Μακάμπι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς