24.2 C
Athens

Πώς να κερδίσεις στο στοίχημα: Στρατηγικές επιτυχίας για όσους παίζουν ποδοσφαιρικό στοίχημα

Συγκεκριμένες στρατηγικές που μπορείς να ακολουθήσεις στο στοίχημα στο ποδόσφαιρο προκειμένου να έχεις καλύτερες πιθανότητες και επιτυχία στο αθλητικό στοίχημα

Το στοίχημα στο ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει μία συναρπαστική και πιθανώς κερδοφόρα διαδικασία. Αυτό που είναι βασικό και για τους αρχάριους παίκτες, αλλά και για όσους έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στο ποδοσφαιρικό στοίχημα είναι να αναπτύξουν και να χρησιμοποιήσουν μία καλά σχεδιασμένη στρατηγική με αποτέλεσμα. Για να γίνει βέβαια αυτό, θα πρέπει πρώτα κανείς να κατανοήσει κάποιες βασικές έννοιες που αφορούν το στοίχημα στο ποδόσφαιρο. Όλα αυτά θα τα ανακαλύψουμε στη συνέχεια μαζί με κάποιες συγκεκριμένες στρατηγικές που μπορεί κανείς να εφαρμόσει.

Η σημασία της κατανόησης της αγοράς του στοιχήματος

Το ποδοσφαιρικό στοίχημα επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες που έχουν να κάνουν με την απόδοση μιας ομάδας, τα στατιστικά των παικτών, τους τραυματισμούς και τις στοιχηματικές αποδόσεις των στοιχηματικών ιστοσελίδων. Πρέπει να είναι κανείς ενήμερος για το τι συμβαίνει στην αγορά και να έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί καλύτερες αποφάσεις όταν στοιχηματίζει. Αυτό που έχει σημασία είναι να ψάχνεις τα νέα των ομάδων, να αναλύεις τα στατιστικά δεδομένα και το ιστορικό των ομάδων και να αναζητάς αποδοτικούς τρόπους προκειμένου να βελτιώσεις το παιχνίδι σου για καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Φυσικά μεγάλη σημασία έχει και η χρήση μιας στοιχηματικής ιστοσελίδας με καλές αποδόσεις, ασφάλεια και συνέπεια. Ψάξε καλά τις επιλογές σου με ποιοτικές επιλογές όπως επισημαίνει αυτή η λεπτομερής επισκόπηση του GG Bet casino που είναι από τις κορυφαίες της αγοράς. Ξεκινάω πάντα βέβαια με το να μάθω πως να παίζω στοίχημα και που και κινούμε βήμα-βήμα.

Τρεις στρατηγικές για όσους επιθυμούν να κερδίζουν

Ας εξερευνήσουμε λοιπόν κάποιες συγκεκριμένες στρατηγικές και συγκεκριμένα τρεις που επιλέξαμε και οι οποίες έχουν δείξει δυνατότητες επιτυχίας στο παρελθόν. Οι στρατηγικές αυτές παρέχουν μία καλή προσέγγιση όσον αφορά το στοίχημα και μπορούν να βοηθήσουν να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας τους. Από την άλλη πλευρά κρύβουν και κάποιους κινδύνους, γι’ αυτό θα πρέπει κανείς να τις χρησιμοποιεί συνετά και χωρίς υπερβολές.

Το σύστημα πονταρίσματος 1-3-2-6

Το 1-3-2-6 αποτελεί μία δημοφιλή στρατηγική της οποίας η βασική ιδέα είναι η σταδιακή αύξηση του πονταρίσματος. Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο μοτίβο πονταρισμάτων που λειτουργεί ως εξής:

Ξεκινάς με μία μονάδα πονταρίσματος. Στη συνέχεια αυξάνεις το στοίχημα στις τρεις μονάδες, εφόσον το αρχικό στοίχημα κερδίσει. Εάν υπάρξει και δεύτερη νίκη στη σειρά, τότε το ποντάρισμα θα πρέπει να περιοριστεί στις δύο μονάδες. Τέλος, εάν υπάρξει και τρίτη διαδοχική νίκη, τότε το ποντάρισμα ανεβαίνει στις 6 μονάδες. Κάθε φορά που χάνουμε ξεκινάμε από την αρχή. Το «κλειδί» της επιτυχίας είναι η συνέπεια σε συγκεκριμένα πονταρίσματα. Το σύστημα βοηθά την ανάπτυξη στις περιπτώσεις διαδοχικών νικών. 

Το σύστημα πονταρίσματος Fibonacci

Το σύστημα Fibonacci βασίζεται στην διάσημη, ομώνυμη ακολουθία Fibonacci η οποία είναι γνωστή στη στατιστική και στα μαθηματικά. Για να χρησιμοποιήσετε τη στρατηγική αυτή ξεκινάς με μία μονάδα πονταρίσματος και αυξάνεις το ποντάρισμά σου διαδοχικά με το συγκεκριμένο μοτίβο: 1-1-2-3-5-8-13-21-34 κλπ. Όταν χάνεις τότε μεταφέρεσαι δύο βήματα πίσω σε αυτή την ακολουθία. Το συγκεκριμένο σύστημα έχει ως στόχο του την σταδιακή αποκατάσταση των χρημάτων μας σε περίπτωση συνεχόμενων ηττών. Έχει ωστόσο πρόβλημα όταν προκύψουν πολλές διαδοχικές ήττες.

μπάλα Super League Live

Η συνάρτηση Kelly

Η συνάρτηση Kelly αποτελεί μία κάπως πιο πολύπλοκη στρατηγική. Περιλαμβάνει τον υπολογισμό του βέλτιστου πονταρίσματος με βάση τις πιθανότητες επιτυχίας. Θέλει κάποιους υπολογισμούς για το πόσα πρέπει να ποντάρεις και πως υπολογίζουμε τα κέρδη σε ένα στοίχημα. Χρησιμοποίησέ την αφού την κατανοήσεις για τα στοιχήματά σου στις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Είναι η μέθοδος που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες στο αθλητικό στοίχημα για να έχουν την καλύτερη απόδοση μακροπρόθεσμα. Η συνάρτηση Kelly είναι η εξής:

F = (bp – q) / b

όπου:

F – το ποσοστό του πονταρίσματος που θα κάνεις με βάση το χρηματικό σου κεφάλαιο.

b – η στοιχηματική απόδοση πού θα βρεις στη στοιχηματική ιστοσελίδα.

p – η πιθανότητα που πιστεύεις πως έχει το ενδεχόμενο νίκης

q – η πιθανότητα να χάσεις (1-p)

Χρησιμοποιώντας τη συνάρτηση Kelly μπορείς να προσαρμόζεις το μέγεθος του πονταρίσματός σου προκειμένου να εκμεταλλευτείς τις καλές στοιχηματικές αποδόσεις που θα βρεις, προστατεύοντας παράλληλα το υπόλοιπο σου. Ωστόσο, για να είναι σωστό το αποτέλεσμά σου θα πρέπει να κατανοείς βαθιά τις πιθανότητες και πώς λειτουργεί το στοίχημα.

Συμβουλές για όσους επιθυμούν να κερδίσουν

Πέρα από τις παραπάνω στρατηγικές υπάρχουν και πρόσθετες συμβουλές που μπορούμε να σου δώσουμε όσον αφορά το αθλητικό στοίχημα, ώστε να έχεις πιο επιτυχημένες προβλέψεις και μεγαλύτερα κέρδη. 

Έρευνα και ανάλυση

Η σωστή έρευνα και ανάλυση είναι σημαντικά προκειμένου κάνεις να παίρνει τις σωστές στοιχηματικές αποφάσεις. Θα πρέπει να ενημερώνεστε για τα νέα των ομάδων πχ. της ελληνικής Superleague, την αγωνιστική κατάσταση τους, αλλά και των ποδοσφαιριστών. Αναζητήστε το ιστορικό και τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν την απόδοσή τους. Θα πρέπει να συνυπολογίζεστε στην έρευνά σας και παράγοντες όπως είναι οι καιρικές συνθήκες, το ποιος είναι γηπεδούχος, εάν υπάρχουν τραυματίες ή απουσίες λόγω κόκκινης κάρτας κλπ.

Διαχείριση του χρηματικού κεφαλαίου

Η αποδοτική διαχείριση του κεφαλαίου το οποίο χρησιμοποιούμε στο στοίχημα είναι σημαντική ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε αρνητικά σερί και να συνεχίσουμε τα στοιχηματίζουμε χωρίς να χάσουμε όλα μας τα χρήματα. Είναι σημαντικό αρχικά να προσδιορίσεις ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό που θα χρησιμοποιήσεις και να μείνεις σε αυτό. Δεν είναι αποδοτικό να κυνηγάς τις ήττες σου, ούτε να στοιχηματίζεις περισσότερα χρήματα από εκείνα τα οποία μπορείς να χάσεις. 

Καταγραφή των αποτελεσμάτων

Είναι καλό να διατηρήσεις ένα αρχείο των πονταρισμάτων σου όπου θα περιλαμβάνονται τόσο τα αποτελέσματα, όσο και τα χρήματα τα οποία έχετε στοιχηματίσει, κερδίσει ή χάσει. Η ανάλυση αυτών των αποτελεσμάτων μπορεί να σε βοηθήσει να εντοπίσεις ποιες στρατηγικές από αυτές που έχεις χρησιμοποιήσει λειτουργούν καλύτερα και ποιες όχι. Μπορούν να σου δώσουν στοιχεία για το ποια σημεία να διορθώσεις προκειμένου να βελτιώσεις το παιχνίδι σου σημαντικά.

Συνεχής βελτίωση

Το στοίχημα αποτελεί μία δυναμική διαδικασία αν αναζητάς τον τρόπο για το πως να κερδίσεις στο στοίχημα. Αυτό σημαίνει πως οι στρατηγικές που ενδεχομένως να δούλευαν στο παρελθόν ίσως πλέον να μην είναι αποτελεσματικές. Καλό είναι να έχεις ανοιχτό το μυαλό σου και να φροντίσεις να προσαρμόζεις το παιχνίδι σου βελτιώνοντας την προσέγγιση την οποία ακολουθείς. Μάθε από τα λάθη και από τις επιτυχίες αντίστοιχα και προσάρμοσε τη στρατηγική σου αντίστοιχα.

Συνοψίζοντας

Στον κόσμο του ποδοσφαίρου το στοίχημα είναι πολύ δημοφιλές και η κατάλληλη στρατηγική την οποία χρησιμοποιεί κανείς είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η αγορά και η χρησιμοποίηση στρατηγικών όπως είναι το 1-3-2-6, το σύστημα Fibonacci και η συνάρτηση Kelly αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας που μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις. Έχε κατά νου πως η επιτυχία στο ποδοσφαιρικό στοίχημα απαιτεί να συνδυασμό ικανοτήτων, πειθαρχίας και συνεχούς βελτίωσης. Ακολουθώντας αυτές τις υποδείξεις μπορείς να έχεις συστηματικά επιτυχίες και να κάνεις την όλη διαδικασία διασκεδαστική και κερδοφόρα. 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς