27.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τον τραυματισμό του Ποντένσε και η ωφέλιμη διακοπή

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την Αρκαδία, τι ισχύει ενόψει της διακοπής και η νέα αξιολόγηση του ρόστερ από τον Μαρτίνεθ

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ένα σημαντικό διπλό στην έδρα του Αστέρα για να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι Ερυθρόλευκοι χάρη κυρίως στην ατομική ποιότητα του Κώστα Φορτούνη έφυγαν νικητές από μια δύσκολη έδρα και καθάρισαν το μυαλό τους ενόψει της διακοπής των εθνικών ομάδων.

Αστέρας – Ολυμπιακός 0-2: Παλικαρίσιο διπλό με την υπογραφή του μεγάλου Κώστα Φορτούνη

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είδε και πήρε πράγματα από παίκτες που δεν πήραν λεπτά συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια, με τους Σκάρπα και Σολμπάκεν να ξεκινούν βασικοί, αλλά να δείχνουν εκτός ρυθμού. Το μόνο βέβαιο είναι ότι το διάστημα της διακοπής θα είναι άκρως ωφέλιμο για τον Ισπανό τεχνικό και τους συνεργάτες του, ώστε να γίνει νέα αξιολόγηση προσώπων και να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό ποιοι παίκτες είναι της πρώτης γραμμής και ποιοι δεν θα υπολογίζονται από τον Γενάρη και μετά.

Αναφορικά, τώρα, με τον τραυματισμό του Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος ζήτησε αναγκαστική αλλαγή στο 89′ λόγω ενοχλήσεων στο δεξί του πόδι.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ περισσότερο ζήτησε αλλαγή για να μην επιβαρυνθεί από τον σκληρό – λόγω των καιρικών συνθηκών – αγωνιστικό χώρο και στο διάστημα της διακοπής θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει άμεσα την αποθεραπεία του ώστε να είναι κανονικά διαθέσιμος στο ματς της επόμενης αγωνιστικής, κόντρα στον Παναιτωλικό στις 25 Νοεμβρίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς