19.1 C
Athens

Άρης: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 4 εκ. ευρώ για μεταγραφές από τον Καρυπίδη

Οι Κίτρινοι με πρωτοβουλία του Θ. Καρυπίδη προχωρούν σε γενναία ΑΜΚ με φόντο τη μεταγραφική ενίσχυσή τους από τον Γενάρη, έχοντας αφήσει κενή πάντως τη θέση του τεχνικού διευθυντή μετά την ξαφνική αποχώρηση Παλίκουτσα

Σε σημαντική Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου προχωράει ο Άρης, η οποία θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Θοδωρή Καρυπίδη και θα αφορά στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας από τον Γενάρη.

Είναι ξεκάθαρη, πλέον, η πρόθεση του ισχυρού άνδρα των Κιτρίνων να προσθέσει το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του συλλόγου ενόψει του ερχόμενου χειμώνα ώστε η ομάδα του Μάντζιου να ενισχυθεί σε κομβικές θέσεις του ρόστερ.

Τα κενά στο υπάρχον ρόστερ και οι λάθος επιλογές στις μεταγραφές του καλοκαιριού στοιχίζουν ήδη στους Θεσσαλονικείς, που δεδομένα θα ψαχτούν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την προσθήκη τουλάχιστον ενός στόπερ, ενός μπακ, ενός τερματοφύλακα, καθώς και για την επίθεση.

Όλοι αυτοί οι αγωνιστικοί λόγοι οδήγησαν τον Θ. Καρυπίδη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να επενδύσει ένα σημαντικό ποσό, που αναμένεται να μπει στα ταμεία της ΠΑΕ μέσα στο επόμενο διάστημα και να λύσει τα χέρια του Έλληνα προπονητή και των βοηθών του. Αυτοί είναι που θα επωμιστούν άλλωστε και τη μεγαλύτερη ευθύνη των όποιων επιλογών, καθότι υπενθυμίζεται ότι ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έχει αποχωρήσει για λόγους υγείας και δεν πρόκειται να επιστρέψει στο πόστο του. Δίχως, μάλιστα, να έχει γίνει ακόμα κάποια κίνηση για την αντικατάστασή του…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς