16.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο επαγγελματισμός του Ελ Αραμπί και τα πρώτα στοιχεία του Ρίτσαρντς

Ο Μαροκινός killer που δίνει το σωστό παράδειγμα και παραμένει πιστός στον Ολυμπιακό και ο Άγγλος μπακ που έδειξε ότι μπορεί να μπει άμεσα στην εξίσωση του ερυθρόλευκου ρόστερ προσφέροντας μία έξτρα λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας

Ο Ολυμπιακός Β’ αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου με έντονο άρωμα πρώτης ομάδας, καθώς είχε στη βασική του σύνθεση τους Μπα, Ανδρούτσο, Ελ Αραμπί και Ρίτσαρντς.

Οι δύο τελευταίοι τέθηκαν την τελευταία στιγμή στη διάθεση του Αριέλ Ιμπαγάσα μετά από δικό τους αίτημα και τη συναίνεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που θέλει να έχει άπαντες σε τέτοια φυσική κατάσταση ώστε όποτε χρειαστεί να μπουν για να προσφέρουν.

Ολυμπιακός Β’ – Διαγόρας 1-0: «Κανόνι» και στη SL2 ο Ελ Αραμπί, έδειξε έτοιμος ο Ρίτσαρντς

Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος της… μετάθεσης τόσο του Μαροκινού άσου όσο και του Άγγλου μπακ στη β’ ομάδα, με τον πρώτο να αγωνίζεται για 83 λεπτά πετυχαίνοντας μάλιστα και το τέρμα που έκρινε τον νικητή και τον δεύτερου να βγάζει 45λεπτο αφήνοντας άκρως θετικές εντυπώσεις.

Μαρτίνεθ: Ο Ελ Αραμπί παραμένει εξαιρετικός αρχηγός, είμαστε μια ομάδα με DNA νικητή

Για τον Ελ Αραμπί, τα πράγματα είναι απλά και λίγο πολύ γνωστά. Η εκτελεστική του δεινότητα δεν ξεχνιέται και όπως φάνηκε κόντρα στο χαμηλό εμπόδιο των Ροδιτών, και η φυσική του κατάσταση είναι σε καλά επίπεδα, δεδομένου ότι είχε να αγωνιστεί από την 1η Οκτωβρίου και το ματς της πρώτης ομάδας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μαρτίνεθ εξύμνησε τον επαγγελματισμό και τον ηγετικό χαρακτήρα του πολύπειρου Μαροκινού και τόνισε ότι παραμένει αρχηγός της ομάδας, δίνοντας την αίσθηση ότι άμεσα θα τού δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής, παρότι οι Ελ Κααμπί και Γιόβετιτς βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση κι έχουν τον πρώτο λόγο για τη γραμμή κρούσης των Πειραιωτών.

Όσον αφορά τον Ομάρ Ρίτσαρντς, ο 25χρονος αμυντικός είχε μείνει δίχως επίσημο παιχνίδι για σχεδόν 1,5 χρόνο κι ήταν λογικό να μην βρίσκεται στο 100% των δυνατοτήτων του. Για την ακρίβεια, ούτε στη μέση ακόμα.

Βέβαια, έδειξε ορισμένα στοιχεία που διακρίνουν το επιθετικό του παιχνίδι, αφού αμυντικά δεν πιέστηκε σχεδόν καθόλου. Καλός με την μπάλα στα πόδια, ικανός στο ένας εναντίον ενός και αρκετά γρήγορος. Στοιχεία που ήδη γνωρίζαμε ότι έχει από το πολλά υποσχόμενο παρελθόν του.

Στο σήμερα, κατάφερε να κλείσει το μάτι στον Μαρτίνεθ και πλέον περιμένει την πρώτη ευκαιρία του με την πρώτη ομάδα, αφού δεδομένα η σεζόν δεν μπορεί να βγει μόνο με τους Ορτέγκα και Κίνι στο αριστερό άκρο της άμυνας, σε τρεις διοργανώσεις όπου οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς