16.2 C
Athens

Ολυμπιακός Β’ – Διαγόρας 1-0: «Κανόνι» και στη SL2 ο Ελ Αραμπί, έδειξε έτοιμος ο Ρίτσαρντς

Μετά από 40 μέρες αγωνιστικής απραξίας ο Μαροκινός στράικερ επέστρεψε στο γήπεδο και έκρινε το ματς της β' ομάδας των Ερυθρολεύκων με τον Διαγόρα - Έδειξε καλά στοιχεία ο Ομάρ Ρίτσαρντς

Ο Ολυμπιακός Β’ είχε έντονο άρωμα πρώτης ομάδας στο ματς με τον Διαγόρα Ρόδου για την 7η αγωνιστική στη Super League 2, με τον Ελ Αραμπί να παίρνει χρόνο συμμετοχής για να διατηρηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό και να σκοράρει στο 50′ για το τελικό 1-0. Τα βάζει παντού και σε κάθε διοργάνωση ο Μαροκινός άσος με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Βασικοί ξεκίνησαν επίσης οι Ρίτσαρντς, Ανδρούτσος και Μπα, με τον πρώτο να δείχνει σε καλή φυσική κατάσταση και να αφήνει θετικές εντυπώσεις, κλείνοντας το μάτι στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ με φόντο την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών, με την οποία ακόμα δεν έχει αγωνιστεί.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ελ Αραμπί να δέχεται την τελική πάσα του εξαιρετικού Λιάτσου, ο οποίος σαν άλλος Φορτούνης δημιούργησε μόνος του τη φάση για να δώσει έτοιμο γκολ στον πρώτο σκόρερ των Πειραιωτών σε όλες τις διοργανώσεις τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Ρίτσαρντς ήταν καλός και σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα, έδειξε να έχει δυνάμεις και το σώμα του να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πλέον μένει να φανεί αν θα πάρει την ευκαιρία του – που άργησε – στην πρώτη ομάδα.

Τρίποντο που ξεκόλλησε τον Ολυμπιακό Β‘ από τον πάτο της βαθμολογίας στον Β όμιλο (ξεκίνησε με τιμωρία – 10 βαθμών) και διατήρησε τους Ροδίτες στην 7η θέση με εννιά βαθμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Ελ Αραμπί (81′ Βλαχομήτρος), Μπα (73′ Φατιγκά), Ανδρούτσος, Ρίτσαρντς, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (73′ Σγουρός), Κουτσίδης, Μαρίνος, Κωστή, Αργυρίου.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σηφάκης, Αρίας (65′ Τσάβος), Μανωλάκης (74′ Νικολής), Σταματούλλας, Δημητρίου, Μασούρας (74′ Φέκκας), Τσιαντούλας, Λούκιτς (54′ Μουντές), Αντεσίνα (74′ Φαλάτα), Λεσάι, Μανιάς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς