16.9 C
Athens

Λουτσέσκου: Θυμάμαι τη στιγμή που ξεκινήσαμε στην Ευρώπη, κανείς δεν πίστευε ότι θα προκριθούμε

Χαρούμενος εμφανίστηκε στην κάμερα της Cosmote TV ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ισόπαλο (2-2) παιχνίδι κόντρα στην Αμπερντίν.

Ο ΠΑΟΚ με τον βαθμό αυτό σφράγισε την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του Conference League και θα παίξει για την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους «16» κόντρα στην Άιντραχτ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ τόνισε πως κανείς τη στιγμή που ξεκινούσε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Δικεφάλου κανείς δεν πίστευε πως θα καταφέρει να προκριθεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προκριθήκαμε παιδιά. Είμαστε ακόμα στην πρώτη θέση, συνεχίζουμε χωρίς ήττα. Θυμάμαι τη στιγμή που ξεκινήσαμε στην Ευρώπη, κανείς δεν πίστευε ότι θα προκριθούμε. Και τώρα θα παίζουμε έως την άνοιξη.

Η ομάδα έπαιξε φανταστικά σήμερα. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Ένας αντίπαλος που πιέζει, που ξέρει να αμύνεται. Από μηδέν ή μία ευκαιρία κατάφεραν να σκοράρουν δύο γκολ. Αυτό είναι που με ενοχλεί περισσότερο.

Το πρώτο από μία σέντρα που δεν είχαμε καλή τοποθέτηση και το δεύτερο από μια φανταστική εκτέλεση φάουλ. Αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη όμως. Αυτό μας αφήνει μια πικρία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς