16.9 C
Athens

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μέχρι την Παρασκευή (10/11) η οριστική απόφαση για την τύχη του ντέρμπι αιωνίων

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την τελική απόφαση για τον... δικαστικό νικητή του ντέρμπι αιωνίων: Τα νέα στοιχεία από την έφεση του Ολυμπιακού, ο ζαλισμένος Χουάνκαρ και ο δρόμος του CAS

Μέχρι την Παρασκευή (10/11) θα γνωρίζουμε τον… δικαστικό νικητή για το ντέρμπι αιωνίων Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι των δύο ομάδων με την κροτίδα που έσκασε αρκετά μέτρα μακριά από τον Χουάνκαρ και έχει τινάξει στον αέρα την αξιοπιστία του φετινού πρωταθλήματος.

Όπως έγινε γνωστό, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα γίνει γνωστή η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ μετά τα νέα στοιχεία / έγγραφα που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός την περασμένη εβδομάδα κι άλλαξαν άρδην τα δεδομένα της υπόθεσης.

«Ο Χουάνκαρ κινούταν μόνος του»: Ο Ολυμπιακός τίναξε στον αέρα τη γραμμή των Πρασίνων με επίσημο έγγραφο του ΥΓΕΙΑ!

Υπενθυμίζεται ότι το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League είχε τιμωρήσει σε πρώτο δικαστικό βαθμό τους Πειραιώτες με αφαίρεση ενός βαθμού, πρόστιμο 31.000 ευρώ και κλείσιμο της έδρας τους για δύο αγωνιστικές, μια απόφαση που είτε θα παραμείνει ίδια είτε θα ανατραπεί, αλλάζοντας και την εικόνα της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα.

Βέβαια, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στο τέλος, μια εκ των δύο ομάδων είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα οδηγηθεί στο CAS, προσβάλλοντας την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς