19.8 C
Athens

«Ο Χουάνκαρ κινούταν μόνος του»: Ο Ολυμπιακός τίναξε στον αέρα τη γραμμή των Πρασίνων με επίσημο έγγραφο του ΥΓΕΙΑ!

Οι Ερυθρόλευκοι έβαλαν μπουρλότο στην υπόθεση Χουάνκαρ προσκομίζοντας στην Επιτροπή Εφέσεων έγγραφο του νοσοκομείου «Υγεία» που εκθέτει ολόκληρη την υπερασπιστική γραμμή του Παναθηναϊκού αλλά και τον ίδιο τον Ισπανό παίκτη με τον «οριζόντιο νυσταγμό»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εμφάνισε στοιχείο-φωτιά στην εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε για την τιμωρία της σε πρώτο βαθμό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Ο εκπρόσωπος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κ. Δημακόπουλος έδειξε στο προεδρείο επίσημο έγγραφο που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία Πειραιά από το νοσοκομείο «Υγεία» στο οποίο διακομίσθηκε ο Χουάνκαρ με απόφαση της πράσινης ΠΑΕ και το οποίο διαβεβαίωνε επίσημα από νοσηλευτές πως ο Ισπανός είναι σε θέση να περπατήσει και δεν έχει ζαλάδες και… οριζόντιο νυσταγμό.

Ο Παναθηναϊκός αμφισβήτησε την εγκυρότητα του εγγράφου αλλά και το γεγονός πως το συγκεκριμένο δεν παρουσιάστηκε στο πρωτοβάθμο μονομελές πειθαρχικό όργανο και κατέθεσε ένσταση, με τον δικηγόρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να απαντά και να ξεκαθαρίζει: «Αυτά τα έχει η αστυνομία του Πειραιά. Η αναφορά γίνεται από τον νοσηλευτή. Αν δεν χρειάζεται βοήθεια γιατί να το γράψει. Αν δεν έχει ισορροπία γιατί να μην το γράψει. Δεν ήταν αυθαίρετοι οι νοσηλευτές. Ναι το γράφουν νοσηλευτές αλλά αυτό αναιρεί την αξία της παρατήρησης»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς