24 C
Athens

Αναχώρησε με… ερυθρόλευκο στυλ η αποστολή του Ολυμπιακού για Λονδίνο

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αποφάσισε ξανά να μην ανακοινώσει αποστολή, αλλά ο Ολυμπιακός πάει στο Νησί σχεδόν πάνοπλος με την πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα

Το ταξίδι της για το Λονδίνο ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (8/11) η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου την Πέμπτη το βράδυ (22:00) θα αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Με ερυθρόλευκα κοστούμια οι στυλάτοι παίκτες των Πειραιωτών αναχώρησαν από το “Ελ. Βενιζέλος” με την ελπίδα για ένα καλό αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, μετά το υπέρ τους 2-1 στο Φάληρο.

Ολυμπιακός: Το «πρέπει» της αντίδρασης κόντρα στη Γουέστ Χαμ και η ερυθρόλευκη απόβαση στο Λονδίνο

Σημειώνεται ότι για άλλη μια φορά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ επέλεξε να μην ανακοινώσει αποστολή για το παιχνίδι στην Αγγλία, αν και είναι γνωστό πως δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών.

Οι Ερυθρόλευκοι στην γρήγορη, έχοντας την πίεση του χρόνου, και ειδική προετοιμασία τους ενόψει Γουέστ Χαμ, εστίασαν περισσότερο στο πνευματικό κομμάτι, αφού δεδομένα η ήττα από τον Δικέφαλο του Βορρά και ο τρόπος που αυτή ήρθε ενόχλησε τους πάντες.

Στο Λονδίνο, ο Ολυμπιακός θα έχει και τη στήριξη περίπου 3.500 οπαδών τους, που έχουν εξαντλήσει τα διαθέσιμα εισιτήρια και θα ενισχύσουν με τη φωνή και την παρουσία τους την ομάδα του Μαρτίνεθ, με εκδρομείς από την Ελλάδα και κάθε γωνιά της Ευρώπης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς