18.7 C
Athens

Ντέμης για Κωνσταντέλια: «Είναι σαν τον Ροναλντίνιο, ελπίζω να τον χάρηκαν οι φίλοι του Ολυμπιακού»

Για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και τη μαγική ασίστ του στο ματς με τον Ολυμπιακό μίλησε στην εκπομπή «Monday FC» της Nova ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Σχολιάζοντας τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με 2-4, ο Ντέμης Νικολαΐδης στάθηκε στον νεαρό μεσοεπιθετικό του Δικεφάλου και τον σύγκρινε με τον Ροναλντίνιο, λέγοντας πως χαμογελάει και χαίρετε με τον ίδιο τρόπο το ποδόσφαιρο. Επιπλέον ανέφερε πως ελπίζει να τον χάρηκαν οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Μαγική ενέργεια. Δεν θα πω κάτι ιδιαίτερο. Όλοι περιμέναμε ότι θα γυρίσει να σουτάρει. Έδειξε τον αλτρουισμό του. Δεν περίμενα ότι θα κάνει πάσα. Αλλά ήθελε ο Κωνσταντέλιας να είναι πολύ ωραίο το γκολ.

Χαμογελάει όταν παίζει, είναι σαν τον Ροναλντίνιο, χαίρεται το ποδόσφαιρο, πολλοί θα ήθελαν να βάλουν γκολ στη θέση του μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού. Ελπίζω να τον χάρηκαν οι φίλοι του Ολυμπιακού».

Τέλος, ο Ντέμης Νικολαΐδης ρωτήθηκε για το αν αυτή η ασίστ ήταν καλύτερη από την περσινή κόντρα στην ΑΕΚ: «Αυτή η ασίστ είναι καλύτερη από εκείνη στο ματς με την ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν είναι η ασίστ της σεζόν. Μπορεί ο ίδιος να κάνει κάτι καλύτερο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς