16.9 C
Athens

Ίλιτς: Από το 15′ και μετά ήμασταν καλύτεροι, υπάρχουν και άλλα περιθώρια βελτίωσης

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν μετά τη νίκη επί του Άρη ο προπονητής του Ατρομήτου, Σάσα Ίλιτς.

Ο Ατρόμητος μετράει δύο σερί νίκες με τον Ίλιτς στον πάγκο του και συνεχίζει την προσπάθεια του να ανεβεί βαθμολογικά. Μετά το μεγάλο διπλό επί του Άρη, ο προπονητής της ομάδας μίλησε στη Nova και ανέφερε μεταξύ άλλων πως υπάρχουν και άλλα περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν πολύ δύσκολο ματς, κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα εκτός έδρας. Αλλά νομίζω ότι μετά τα πρώτα 15 λεπτά ήμασταν καλύτεροι, φτιάξαμε φάσεις, βάλαμε τρία γκολ και πήραμε μία τεράστια νίκη. Προχωράμε μπροστά».

Για τις αλλαγές στην τακτική και τη συνέχεια που μοιάζει λίγο πιο εύκολη: «Βγάλαμε στο γήπεδο αυτό που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης. Είμαι εδώ δύο εβδομάδες μόλις αλλά η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική ανάμεσα σε παίκτες και προπονητικό σταφ. Υπάρχει τρομερό κλίμα στα αποδυτήρια.

Έχουμε πάρει έξι βαθμούς αλλά όπως είπα και πριν υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης και για αυτό είμαι εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, έρχεται ένα ακόμη δύσκολο ματς εντός έδρας. Έδωσα σε όλους τους παίκτες συγχαρητήρια, γιατί είδα βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο ματς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς