24.6 C
Athens

Μποζίκας: Το ξεκάθαρο φάουλ στον Γκος και οι έξι βολές σε τρίποντα που δεν ήταν…

Ο Γιώργος Μποζίκας αναφέρθηκε σε τρεις κομβικές διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος του Ολυμπιακού που επί της ουσίας αλλοίωσαν το αποτέλεσμα στην Πόλη

«Πιστεύω σίγουρα και η διαιτησία έπαιξε τον ρόλο της. Οι έξι βολές που δόθηκαν σε προσπάθεια για τρίποντο δεν ήταν σε καμία από τις δύο περιπτώσεις. Το φάουλ στην τελευταία φάση στον Γουίλιαμς-Γκος ήταν ξεκάθαρο. Έπαιξε και αυτή τον ρόλο της»…

Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Μποζίκας περιέγραψε εν συντομία τρεις από τις πιο κραυγαλέες διαιτητικές αποφάσεις σε βάρος του Ολυμπιακού, οι οποίες ουσιαστικά αλλοίωσαν το αποτέλεσμα κόντρα στη Φενέρ, αν λάβουμε υπόψη μας πως μια εξ αυτών αφορά την τελευταία φάση του ματς: το απίθανο φάουλ του Μαντάρ στον Γκος που θα το σφύριζε ακόμα και ο Δημήτρης Ιτούδης!

Φενέρ – Ολυμπιακός: Δείτε το διαιτητικό έγκλημα με το φάουλ του Μαντάρ στον Γκος (vid)

Κατά τα λοιπά, ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αρχίσαμε το παιχνίδι εντελώς ανέτοιμοι, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν υποβάλλαμε καμία πίεση πάνω στην μπάλα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο είχαμε καλύτερη εικόνα. Στο ημίχρονο ηρεμήσαμε, αλλά στο τέλος λεπτομέρειες το έκριναν. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω αυτή είναι η ανάλυση μου. Είναι δύσκολη η εβδομάδα για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός εμπιστεύεται όλο το ρόστερ του, όποιος παίκτης μπαίνει μέσα είναι έτοιμος να παίξει. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, δεν είχαμε την ευκαιρία με βάση την εικόνα μας να ανοίξουμε το ροτέισον»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς