19.3 C
Athens

Φενέρ – Ολυμπιακός: Δείτε το διαιτητικό έγκλημα με το φάουλ του Μαντάρ στον Γκος (vid)

Δείτε το απίστευτο φάουλ του Μαντάρ στον Γουίλιαμς-Γκος στην τελευταία φαση του ματς, το οποίο θα σφύριζε ακόμα και ο Δημήτρης Ιτούδης

Ο Ολυμπιακός έδειξε στο πρώτο δεκάλεπτο ότι θα χάσει άνετα στην Πόλη, όμως η μεγαλειώδης επιστροφή των νταμπλούχων Ελλάδας στο β’ μέρος φαίνεται ότι έφερε κάποιους σε δύσκολη θέση. Σε καθοριστικά σημεία η Φενέρ πήρε δυο σετ τριών βολών, ένα σε ανύπαρκτο φάουλ του Φαλ (ο Ντόρσεϊ προσγειώθηκε χωρίς ισορροπία προς τα εμπρός) και άλλο ένα σε φάση που ο Γουίλμπεκιν τέντωσε το δεξί πόδι και θα έπρεπε να χρεωθεί με τεχνική ποινή για flopping.

Φενέρ – Ολυμπιακός 79-77: Ένα σφύριγμα μακριά από τον άθλο

Το διαιτητικό έγκλημα σε βάρος των Ερυθρόλευκων ολοκληρώθηκε στην τελευταία φάση, εκεί που ο Μαντάρ έκανε ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα στον Γκος από πίσω, το οποίο δεν είχε καμία πρόθεση για την μπάλα και θα μπορούσε να στοιχειοθετήσει ακόμα και αντιαθλητικό. Και όμως, αυτό το φάουλ που θα το σφύριζε μέχρι και ο Δημήτρης Ιτούδης δεν δόθηκε ποτέ, στερώντας στον Ολυμπιακό το δικαίωμα να στείλει το ματς στην παράταση με δυο βολές του πολύ εύστοχου από τη γραμμή του φάουλ Αμερικανού.

Δείτε το απίστευτο φάουλ που αγνόησαν οι διαιτητές, χαρίζοντας ουσιαστικά στη Φενέρ τη νίκη

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς