16.4 C
Athens

Στράφηκε ξανά κατά των οπαδών της Μαρσέιγ ο Μαρθελίνο: «Κάνουν την εξέλιξη του συλλόγου δύσκολη»

Με τους οπαδούς της Μαρσέιγ τα έβαλε για ακόμη μία φορά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό ραδιόφωνο «Onda Cero» ο Μαρθελίνο.

Ο Ισπανός προπονητής κάθισε για λίγο διάστημα στον πάγκο της ομάδας, κατά το οποίο γνώρισε και τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του UEFA Champions League.

Ο ίδιος αποχώρησε μετά τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια, με τους φανατικούς φίλους της Μαρσέιγ, η οποία και τον οδήγησε σε παραίτηση. Τελικά ο Λονγκόρια μεταπείστηκε από τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Φρανκ ΜακΚόρτ, και πήρε πίσω την παραίτηση του, ωστόσο ήταν πια αργά καθώς ο Μαρθελίνο είχε ήδη αποχωρήσει.

Ο πρώην προπονητής της Μαρσέιγ αναφέρθηκε στα όσα έγιναν και δεν προχώρησε με όμορφο τρόπο η συνεργασία των δύο πλευρών, αλλά και στους οπαδούς της ομάδας με αφορμή τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα με την επίθεση στο πούλμαν της Λιόν που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Γκρόσο στο μάτι και την αναβολή της αναμέτρησης.

Ο Γκρόσο λίγο έλειψε να χάσει το μάτι του, αλλά η Λιόν θέλει να κριθεί στο γήπεδο το ματς με τη Μαρσέιγ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μια διετή εμπειρία που υποστηρίζεται από την εμπιστοσύνη του Πάμπλο Λονγκόρια, ξεκινήσαμε το έργο και σχεδόν δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε κάτι. Υπήρχε μια ατυχής συγκυρία που έκανε τον πρόεδρο να φύγει και αυτό μας έκανε να πάμε χέρι-χέρι στην έξοδο».

Για τα πρόσφατα επεισόδια: «Με λυπεί να βλέπω αυτές τις εικόνες. Το μεγαλείο ενός συλλόγου όπως η Μαρσέιγ επισκιάζεται από αυτές τις πράξεις βανδαλισμού. Οι ultras κάνουν την εξέλιξη αυτού του συλλόγου δύσκολη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς