22.9 C
Athens

Μέχρι την Παρασκευή (3/11) η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν ο, τι προβλέπει ο νόμος για να ανατρέψουν μια απόφαση - σκάνδαλο, που εφόσον παραμείνει ίδια και σε δεύτερο δικαστικό βαθμό θα τινάξει ένα ακόμη πρωτάθλημα στον αέρα πριν καν τη συμπλήρωση 10 αγωνιστικών

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται η απόφαση μετά την εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού, ώστε να φανεί τι μέλλει γενέσθαι για την τύχη του ντέρμπι αιωνίων, που σε πρώτη φάση κατέληξε στους Πράσινους σε μια απόφαση – σκάνδαλο που, εφόσον παραμείνει, θα τινάξει ένα ακόμη πρωτάθλημα στον αέρα.

Ολυμπιακός: Κατέθεσε κι επίσημα έφεση στην ΕΠΟ για την τιμωρία – σκάνδαλο στο ντέρμπι αιωνίων

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διάβασε με προσοχή το σκεπτικό της σκανδαλώδους απόφασης για το ντέρμπι της… κροτίδας με τον Παναθηναϊκό και όπως αναμενόταν κατέθεσε έφεση στην ΕΠΟ ελπίζοντας να δικαιωθεί σε δεύτερο δικαστικό βαθμό, κάτι που θα το γνωρίζουμε το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (3/11).

Η έφεση ήταν μια κίνηση για την οποία είχαν ενημερώσει οι Ερυθρόλευκοι, που σε καμία περίπτωση δεν θα άφηναν να περάσει έτσι η απόφαση-σκάνδαλο για μηδενισμό στο ντέρμπι με τους Πράσινους, συν την αφαίρεση ενός βαθμού, το κλείσιμο της έδρας τους για δύο αγωνιστικές και το πρόστιμο των 38.000 ευρώ.

Οι Ερυθρόλευκοι θα ήθελαν από την πλευρά τους να εκδικαστεί η υπόθεση ακόμη και αύριο (1/11) Τετάρτη, αλλά κάτι τέτοιο δεν μοιάζει εφικτό.

Θυμίζουμε ότι την Δευτέρα (30/10) η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ εξήγησε επίσης τους λόγους που απορρίφθηκε η κύρια παρέμβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εν αναμονή της έφεσης τόσο των Πρασίνων για το συγκεκριμένο ζήτημα όσο και των Ερυθρολεύκων για να φανεί αν η απόφαση μείνει ίδια και σε δεύτερο δικαστικό βαθμό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς