19.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Κατέθεσε κι επίσημα έφεση στην ΕΠΟ για την τιμωρία – σκάνδαλο στο ντέρμπι αιωνίων

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διάβασε με προσοχή το σκεπτικό της σκανδαλώδους απόφασης για το ντέρμπι της... κροτίδας με τον Παναθηναϊκό και όπως αναμενόταν κατέθεσε έφεση στην ΕΠΟ ελπίζοντας να δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό

Την έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την τιμωρία που του επιβλήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Super League στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κατέθεσε ο Ολυμπιακός.

Ήταν μια κίνηση για την οποία είχαν ενημερώσει οι Ερυθρόλευκοι, που σε καμία περίπτωση δεν θα άφηναν να περάσει έτσι η απόφαση-σκάνδαλο για μηδενισμό στο ντέρμπι με τους Πράσινους, συν την αφαίρεση ενός βαθμού, το κλείσιμο της έδρας τους για δύο αγωνιστικές και το πρόστιμο των 38.000 ευρώ.

Οι Ερυθρόλευκοι θα ήθελαν από την πλευρά τους να εκδικαστεί η υπόθεση ακόμη και αύριο (1/11) Τετάρτη, αλλά κάτι τέτοιο δεν μοιάζει εφικτό. Έτσι περιμένουν την ανακοίνωση από τη μεριά της ΕΠΟ ώστε να γίνει γνωστή η ημερομηνία που θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση, η έκβαση της οποίας θα κρίνει αν ένα ακόμη πρωτάθλημα τιναχθεί στον αέρα προτού καν καλά – καλά ξεκινήσει!

«Ο γιατρός αγώνα ουδέποτε επιβεβαίωσε τη δυνατότητα του Χουάνκαρ να αγωνιστεί»: Αυτά λέει το σκεπτικό της σκανδαλώδους απόφασης για το ντέρμπι

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διάβασε με προσοχή το σκεπτικό της σκανδαλώδους απόφασης για το ντέρμπι της… κροτίδας με τον Παναθηναϊκό και όπως αναμενόταν κατέθεσε έφεση στην ΕΠΟ ελπίζοντας να δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό.

Θυμίζουμε ότι την Δευτέρα (30/10) η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ εξήγησε επίσης τους λόγους που απορρίφθηκε η κύρια παρέμβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εν αναμονή της έφεσης τόσο των Πρασίνων για το συγκεκριμένο ζήτημα όσο και των Ερυθρολεύκων για να φανεί αν η απόφαση μείνει ίδια και σε δεύτερο δικαστικό βαθμό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς