17.8 C
Athens

Τη Δευτέρα (6/11) η άφιξη του Ναν στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό

Ο Αμερικανός γκαρντ ετοιμάζει για πρώτη φορά βαλίτσες για την Ευρώπη, όντας έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τους Πράσινους του Εργκίν Αταμάν

Για την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την πρώτη Δευτέρα (6/11) του Νοεμβρίου προγραμματίστηκε η άφιξη του Κέντρικ Ναν στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού.

Πρόκειται για το νέο ηχηρό μεταγραφικό απόκτημα των Πρασίνων που ανακοίνωσε με ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τον Αμερικανό γκαρντ να έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, έτοιμος να πιάσει δουλειά υπό τις εντολές του Εργκίν Αταμάν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το συμβόλαιο του πρώην NBAer θα αγγίξει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, αφού ο ίδιος θα αμείβεται με 1,5 εκατομμύριο και στο deal έχουν προστεθεί υψηλά bonus επίτευξης στόχων αλλά και το ποσό που θα μοιραστεί στους ατζέντηδες του παίκτη.

O 28χρονος Αμερικανός γκαρντ μετράει 193 ματς στο ΝΒΑ και δη σε Μαϊάμι ΧιτΛος Άντζελες Λέικερς και Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, έχοντας κατά μέσο όρο 12.1 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ ενώ μέτρησε 53% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα και 87% στις βολές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς