16.9 C
Athens

Ο Δ. Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό (vid)

Λίγες ώρες μετά την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ έπειτα από δυο χρόνια, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Κέντρικ Ναν, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα για να φορέσει την πράσινη φανέλα

Με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέντρικ Ναν, λίγες μόλις ώρες μετά την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ έπειτα από δυο χρόνια. Και εννοείται ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη στο πράσινο ρόστερ, η οποία σύντομα θα ανοίξει και την κουβέντα των αποχωρήσεων.

O 28χρονος Αμερικανός γκαρντ μετράει 193 ματς στο ΝΒΑ και δη σε Μαϊάμι ΧιτΛος Άντζελες Λέικερς και Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, έχοντας κατά μέσο όρο 12.1 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ ενώ μέτρησε 53% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα και 87% στις βολές.

«Δεν ξέρω αν γνωρίζετε το Ναν, το ινδικό ψωμί. Εμένα μου αρέσει ένα γλυκό το οποίο γίνεται από αυτό το ψωμί και είναι ινδικά pancakes φτιαγμένα από αυτό Ναν. Από σήμερα λοιπόν, ο αθλητής Ναν είναι μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας», είπε χαρακτηριστικά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς