23.3 C
Athens

Νέιπιερ: Παίζω σκ@τ@ αυτή την περίοδο, ο Σφαιρόπουλος πιστεύει στους παίκτες

Για τις διαφορές του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε ο Σαμπάζ Νέιπιερ μετά την ήττα από την Παρτιζάν.

Ο Ερυθρός Αστέρας γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα από την Παρτιζάν και ο Νέιπιερ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του όσον αφορά την εικόνα του ίδιου, λέγοντας με ιδιαίτερο τρόπο πως δεν διανύει καλή περίοδο.

Όσον αφορά τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που έχει αναλάβει εδώ και λίγες μέρες του Ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου, ανέφερε πως η διαφορά του σε σχέση με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι πως μιλάει περισσότερο και δίνει κίνητρο σε κάθε παίκτη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Η μεγάλη διαφορά του Σφαιρόπουλου με τον Ιβάνοβιτς είναι ότι δίνει σπίθα σε κάθε παίκτη, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Δείχνει να πιστεύει σε όλους. Το έκανε και ο Ιβάνοβιτς αυτό, αλλά ο Σφαιρόπουλος είναι πιο εκδηλωτικός.

Μιλώντας για την προσωπική μου απόδοση, παίζω σκ@τ@ αυτή την περίοδο. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα, αλλά πρέπει να βρω γιατί σουτάρω τόσο άσχημα. Σε βάθος χρόνου θα καταλάβω. Είμαι σε μία νέα ομάδα, οπότε πρέπει να μάθω πότε να είμαι επιθετικός και πότε όχι.

Προφανώς δεν αστοχώ επίτηδες, αλλά όταν δεν βάζω τα σουτ πρέπει να ψάχνω τους συμπαίκτες μου. Θα βρω την λύση, αλλά είναι άσχημο το συναίσθημα αυτή την περίοδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς