18.1 C
Athens

Παρτίζαν – Ερυθρός Αστέρας 98-87: Ο Καμίνσκι πλήγωσε την ομάδα του Σφαιρόπουλου

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα μέχρι να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα και σαφώς περισσότερο μέχρι να πάρει την πάρει το πρώτο του σερβικό ντέρμπι.

Την περασμένη Πέμπτη οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου έκαναν δώρο στην Παρτιζάν τη νίκη, με τον Μίλος Τεόντοσιτς να παίζει τον ρόλο του μοιραίου στην 5η αγωνιστική της Euroleague. Απόψε, για την ABA League, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν χρειάστηκε δώρα, κάνοντας το πιο αποφασιστικό βήμα στο εκπληκτικό της 2ο δεκάλεπτο όπου το επιμέρους 30-9 ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση.

Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 88-86: «Αυτοκτονία» δια χειρός Τεόντοσιτς στο ντεμπούτο του Σφαιρόπουλου

Ο Φρανκ Καμίνσκι ήταν ο κορυφαίος παίκτης για την Παρτιζάν, βάζοντας 22 πόντους σε κάτι λιγότερο από 22 λεπτά συμμετοχής. Μαζί με τον Αβράμοβιτς που έδωσε τεράστιες λύσεις σε άμυνα και επίθεση (15 πόντους, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα), οι πρωταθλητές Σερβίας έφτασαν εύκολα στη νίκη διατηρώντας ως το τέλος ένα προβάδισμα που άγγιζε ή ξεπερνούσε το +10.

Ο Νέιπιερ έβαλε 23 πόντους για τον Ερυθρό Αστέρα (με 8 ασίστ), αλλά το 2/10 από το τρίποντο ήταν ένα στοιχείο που πλήγωσε ανεπανόρθωτα την ομάδα του Σφαιρόπουλου.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-25, 47-36, 72-63, 98-87

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς