17.7 C
Athens

Νικολαΐδης: Δεν περίμενα τόσο κακό τον ΠΑΟΚ και τόσο εύκολη νίκη της ΑΕΚ

Στο μικροσκόπιο της εκπομπής «Monday FC» της Nova μπήκε το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η Ένωση ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι των Δικεφάλων καθώς εκμεταλλεύτηκε τα… δώρα του ΠΑΟΚ και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με 2-0.

Μία νίκη που όπως είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν περίμενε τόσο εύκολη, όπως επίσης δεν περίμενε τέτοια εμφάνιση από πλευράς Ασπρόμαυρων που τον προβλημάτισε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης για το ντέρμπι:

«Τα ευρωπαϊκά ματς κοστίζουν. Δεν περίμενα τόσο κακό τον ΠΑΟΚ και δεν ήταν θέμα κούρασης, γιατί έκανε έξι αλλαγές σε σχέση με το ματς της Πέμπτης. Ο Τάισον είναι κινητήριος μοχλός, από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ.

Δεν ξεκίνησε από την αρχή. Και ο Τόμας λειτουργεί καλύτερα από τον Σαμάτα μέχρι στιγμής. Με προβλημάτισε περισσότερο η εμφάνιση του ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε δύο φάουλ μόνο. Δεν μπορεί να βγάζεις ένα ημίχρονο χωρίς τελική.

Η ΑΕΚ ήταν στα επίπεδα που ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει, έχει βάλει ψηλά τον πήχη και πολύ σπάνια πέφτει από το ‘8’. Τόσο εύκολη νίκη δεν περίμενα. Προστάτεψε τα νώτα της και με την ένταση που έβγαλε κέρδισε άνετα. Δεν με εκπλήσσει πλέον καμία επιλογή του Αλμέιδα. Ο Μάνταλος ήταν εξαιρετικός, ο κορυφαίος της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο.

Δεν γίνεται να παίζεις τρία ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια και να έχεις χάσει με τον ίδιο τρόπο, να κλέβει μπάλα ο αντίπαλος ψηλά και να σκοράρει. Ο Μπριχ ήταν καταπληκτικός, με τον τρόπο του άφηνε τον ρυθμό του αγώνα και δεν σφύριζε με το παραμικρό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς