19.2 C
Athens

Παναθηναϊκός: Ο Χουάνκαρ ένιωσε ζαλάδες στο ατομικό πρόγραμμα και μεταφέρθηκε εκτάκτως στο ιατρείο

Ατομικό πρόγραμμα μετά από μια εβδομάδα και τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” ακολούθησε τη Δευτέρα (30/10) ο Χουάνκαρ για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στα μέσα της ατομικής του άσκησης αισθάνθηκε έντονη ζαλάδα και μεταφέρθηκε στο ιατρείο του Γ. Καλαφάτης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Πρασίνων!

Συγκεκριμένα ο Ισπανός αμυντικός φέρεται να αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία που συνοδεύτηκε από ζαλάδα πριν καν προλάβει να ολοκληρώσει την ατομική του προπόνηση, με τους ανθρώπους της ομάδας να τον μεταφέρουν άμεσα στο ιατρείο του προπονητικού κέντρου των Πρασίνων, όπου ξάπλωσε για να πάρει τις απαραίτητες ανάσες.

Θυμίζουμε ότι με βάση την ιατρική γνωμάτευση ο Χουάνκαρ υπέστη διάσειση λαβυρίνθου (σ.σ. κάτι που σύμφωνα με τους γιατρούς μπορεί να προκληθεί μόνο με άμεσο πλήγμα/τραύμα στο κεφάλι) και μερική απώλεια ακοής από την κροτίδα που έσκασε μερικά μέτρα δίπλα του στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κι είχε ως αποτέλεσμα οι Πράσινοι να πάρουν – σε πρώτο δικαστικό βαθμό – το ντέρμπι στα χαρτιά.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Η άδικη απόφαση θα καταπέσει στον β’ βαθμό αλλιώς θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς