19.2 C
Athens

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Η άδικη απόφαση θα καταπέσει στον β’ βαθμό αλλιώς θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας πως θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για τη δικαίωσή της, αλλά και για τις «συνέπειες σε εκείνους που εσκεμμένα συνέβαλαν στη διαμόρφωση μιας ψευδούς εικόνας εις βάρος του Συλλόγου»

Η – αποδεδειγμένα βάσει ομολογιών – προαποφασισμένη αποχώρηση του Παναθηναϊκού από το ντέρμπι του Καραϊσκάκη με αφορμή μια κρότιδα που έπεσε αρκετά μέτρα μακριά από τον Χουάνκαρ (και όχι μόνο), ακολουθήθηκε από μια σειρά γεγονότων που κάνουν ακόμα και τον λιγότερο πονηρεμένο οπαδό να πιστέψει πως η ιστορία που οδήγησε στην τιμωρία του Ολυμπιακού ήταν στημένη, έστω κι αν είχε πολλά στοιχεία «προχειροδουλειάς».

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας το μεσημέρι της Δευτέρας πως θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για τη δικαίωσή της, αλλά και για τις «συνέπειες σε εκείνους που εσκεμμένα συνέβαλαν στη διαμόρφωση μιας ψευδούς εικόνας εις βάρος του Συλλόγου».

Η ιστορία με την άδικη στοχοποίηση του γιατρού δεν προδίδει απλώς πρόθεση διακοπής αλλά και δόλο (vid)

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των Ερυθρολεύκων

«Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια ενώπιον μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Περισσότεροι του ενός παράγοντες συνετέλεσαν με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους στο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μια άδικη και απολύτως εσφαλμένη απόφαση, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει στο δεύτερο βαθμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοί μας να γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για την δικαίωσή του, χωρίς να παραλείψει να έχουν νόμιμες συνέπειες όσοι εσκεμμένα συνέβαλαν στην διαμόρφωση μιας ψευδούς εικόνας εις βάρος του Συλλόγου.

Και να είναι βέβαιοι ότι και από αυτή τη δοκιμασία η ομάδα θα βγει πιο δυνατή και ακόμα πιο αποφασισμένη για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας της.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς