22.4 C
Athens

Βόλος – Κηφισιά 2-1: Πρώτη νίκη και βαθιά ανάσα για τους Θεσσαλούς (vid)

Με αγχωτικό τρόπο ο Βόλος έφτασε στην πρώτη του νίκη στη φετινή Super League και στην 9η αγωνιστική. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς στο Πανθεσσαλικό κι ανέβηκε στους πέντε βαθμούς, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να παραμένει στους επτά (οι Βολιώτες χρωστάνε και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό).

Για πρώτη φορά, οι Θεσσαλοί έκαναν μια πολύ πειστική εμφάνιση και φαίνεται πως η διακοπή λειτούργησε ευεργετικά.

Το προβάδισμα ήρθε στο 21ο λεπτό όταν μετά τη σέντρα του Λούνα από τα αριστερά ο Κορνέ σούταρε, ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε αλλά ο Μπερτόγλιο πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 1-0.

 

Κορνέ και Γκαρσία είχαν τις στιγμές τους στο πρώτο μέρος, με την Κηφισιά να έχει μια κεφαλιά του Οζέγκοβιτς από καλή θέση που κατέληξε άουτ. Ο Αναγνωστόπουλος είχε μια σπουδαία διπλή επέμβαση στο 67′ σε Γκαρσία και Ντέλετιτς, ενώ στο 72′ ο Τσάπαν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Βόλος αξιοποίησε το αριθμητικό του πλεονέκτημα και στο 75′ ο Σέρβος σκόραρε το 2-0 κι αφιέρωσε το γκολ στον Μάριο Σιαμπάνη που υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

 

Παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, η Κηφισιά μείωσε στο 82′ με τον Οζέγκοβιτς που σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του αλλά το φινάλε βρήκε την ομάδα των βορείων προαστίων ηττημένη και με εννέα παίκτες στο χορτάρι καθώς ο Κρισιούμα που έφτιαξε το γκολ του Σέρβου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα 1′ μετά το 2-1.

 

ΒΟΛΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ 2-1

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

Σκόρερ: 21′ Μπερτόγλιο, 75′ Ντέλετιτς / 83′ Οζέγκοβιτς

Διαιτητής: Πολυχρόνης

Κόκκινες: 71΄ Τσάπαν, 83΄ Κρισιούμα

Κίτρινες: Τάχατος, Μπαριέντος, Παπαδόπουλος, Κορνέ / Τσάπαν, Σναϊντερλάν, Κρισιούμα, Νίνης

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τάχατος (54′ Μύγας), Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (86′ Κίτσος), Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (86′ Ενγκίν), Μπερτόλιο (78′ Μπαριέντος), Κορνέ, Ντέλετιτς (78′ Μαχαίρας), Γκαρσία

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μποτία, Λούμορ (73′ Νίνης), Βαφέας (86′ Παπασάββας), Τσάπαν, Μασούρας, Σναϊντερλάν, Ίλιεφ (46′ Μπιφούμα), Κρισιούμα, Τετέι (78′ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς