24 C
Athens

Αιχμηρή απάντηση Παππά σε Λιάγκα: «Ας τις αφήσει τις απειλές σε εμένα, είναι άλλη πίστα αυτή» (vid)

Συνέχεια στην… τηλεοπτική κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα έδωσε ο Νίκος Παππάς, με τον παλαίμαχο παίκτη του Παναθηναϊκού να απαντάει με αιχμηρό τρόπο στις “απειλές” (όπως τις εξέλαβε) του γνωστού παρουσιαστή, με αφορμή τον Στέφανο Κασσελάκη!

Θυμίζουμε πως ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε με ενόχληση στον τρόπο που σχολιάζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος τού απάντησε σε έντονο ύφος μέσα από την πρωινή εκπομπή του στον ΑΝΤ1.

Άγρια κόντρα Λιάγκα με Νίκο Παππά με αφορμή τον… Κασσελάκη (vid)

Σε νέα του τοποθέτηση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA, ο άλλοτε διεθνής μπασκετμπολίστας προέτρεψε τον παρουσιαστή να μην τον απειλεί και τον κάλεσε να τα πούνε από κοντά, στα στέκια που συχνάζει στην Αθήνα.

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ως απάντηση στον Λιάγκα ο Παππάς:

«Δεν είναι ο σκοπός μου να ξεκατινιαστώ με τον Λιάγκα. Η τοποθέτηση έγινε για άλλο λόγο και θα χρειαστεί να το αποσαφηνίσω. Ίσως ο κόσμος που απευθυνόμουν να μην είναι τόσο έξυπνος και οξυδερκής. Το οξύμωρο είναι ότι ανέφερα τον Λιάγκα γιατί είναι μία εκπομπή που έχω κάνει δηλώσεις κανα δύο φορές. Ένιωσα πιο οικεία να τον αναφέρω. Μίλησα για όλες τις εκπομπές που αναφέρονται στον Κασσελάκη και αν έφαγε τυρόπιτα κουρού. Πού είναι η τοποθέτησή τους για τόσο σημαντικά θέματα;» είπε αρχικά. Δεν μπορώ την υποκρισία των καναλιών και των εκπομπών.

Δεν θα τσακωθώ με τον Λιάγκα, λες και το έχω ανάγκη. Παρόλα αυτά επειδή άκουσα το ξέσπασμά του και μου πήρε λίγη ώρα να σταματήσω τα γέλια. Έχουμε και τα ίδια στέκια και μπορούμε να κάνουμε μία κουβέντα από κοντά», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Παππάς.

«Αν θέλει ας υψώσει τη φωνή του. Δεν έχω κάτι προσωπικό. Είπε για μηνύσεις… Ας τις αφήσει τις απειλές σε εμένα, είναι άλλη πίστα αυτή. Ήθελα να το αποσαφηνίσω γιατί πολλές φορές ο κόσμος δεν έχει τη στοιχειώδη αντίληψη και ευφυία να καταλάβει οποιαδήποτε τοποθέτηση γίνεται. Ελπίζω να κατάλαβε ο άνθρωπος τι εννοούσα. Έχει το πλεονέκτημα να έχει μία τρίωρη εκπομπή, να ξεσπά και να λέει ό,τι θέλει. Εμείς δεν έχουμε αυτήν την πολυτέλεια.

Δεν ξέρω αν θα κρατηθεί μέχρι την Δευτέρα, μπορεί να πάει Κυριακή και να τα πει κάπου. Το όνομά του το χρησιμοποίησα μόνο για να πω τον καημό μου και το παράπονό μου για τις εκπομπές που προβάλουν αυτού του είδους τα θέματα και όχι τα σημαντικά», κατέληξε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς