19 C
Athens

Άγρια κόντρα Λιάγκα με Νίκο Παππά με αφορμή τον… Κασσελάκη (vid)

Κόντρα μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Νίκου Παππά ξέσπασε στα τηλεοπτικά δρώμενα, με αφορμή μια συνέντευξη του πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού στο Mega.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε με ενόχληση στον τρόπο που σχολιάζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο γνωστός παρουσιαστής, με τον Γιώργο Λιάγκα να τού απαντά σε έντονο ύφος μέσα από την πρωινή εκπομπή του στον ΑΝΤ1.

“Ευτυχώς γλίτωσε η πολιτική από εσάς”, ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Λιάγκα προς τον Νίκο Παππά.

Αρχικά ο Νίκος Παππάς τόνισε στην εκπομπή της Κατερίνα Ζαρίφη: “Είχα μία συνομιλία με τον Στέφανο Κασσελάκη και μου φάνηκε ευαίσθητος και με διάθεση για να προσφέρει. Τώρα αν τον κυνηγάει ο Λιάγκας γιατί τα έχει με τον Τάιλερ ή για το οτιδήποτε, γιατί δεν κυνηγάει και τον Κυριάκο με την Μαρέβα Μητσοτάκη για να δούμε αν πίνει σκέτο τον καφέ της”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 08:00 και μετά

 

Μία ημέρα αργότερα ήρθε η απάντηση από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος απευθυνόμενος στον Νίκο Παππά τόνισε: “Ακούστε να δείτε κ. Παππά μου, όπου ευτυχώς γλιτώσατε εσείς από την πολιτική ή γλίτωσε η πολιτική από εσάς. Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια.

Ακούστε! Δεν οφείλετε να παρακολουθείτε αυτήν εδώ την εκπομπή, είναι ντροπή σας όμως να λέτε –επειδή καθημερινά ασχολούμαι με αυτό το θέμα- ότι ακολουθούμε τον κ. Κασσελάκη επειδή είναι παντρεμένος με άνδρα. Είπατε να κάνω το ίδιο με τη Μαρέβα. Το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι; Ότι δεν πάνε πουθενά μαζί η Μαρέβα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σπάνια πάνε κάπου μαζί. Όταν πηγαίνουν, το δείχνουμε. Σπάνια πήγαινε η Νατάσα με τον Καραμανλή, σπάνια πήγαινε η Μπαζιάνα με τον Τσίπρα. Σπάνια η Γεωργία με τον Σαμαρά.

Δυστυχώς ή ευτυχώς –δεν θα το κρίνω εγώ- ο κ. Κασσελάκης πήγαινε μέχρι τώρα παντού με τον Τάιλερ. Όταν πάνε λοιπόν μαζί κάπου, τι να κάνω; Να το κρύψω; Τι θα λέγατε μετά ότι κάνω; Λογοκρισία; Στο μυαλό σας θα λέγατε ότι δε μου αρέσει η εικόνα δύο ανδρών, που βγάζουν μαζί έξω τον σκύλο βόλτα; Ότι κόβω τον ένα από τους δύο και βάζω τον έναν; Αυτή είναι η νοοτροπία σας; Εμείς εδώ δεν είμαστε τέτοιοι, είμαστε δημοκράτες. Αυτό που ο καθένας επιλέγει, αυτό δείχνουμε.

Και σε ό,τι με αφορά, εμένα μου αρέσει κιόλας. Κι έχω πει ότι το καλό κομμάτι επικοινωνιακά είναι ότι μας έδειξε τον σύντροφό του, ότι έχουν μία ωραία ζωή και έχω πει πολλές φορές ότι ζηλεύω κι έναν πραγματικό έρωτα έτσι όπως τον βλέπω. Που το βγάλατε αυτό το συμπέρασμα; Θέλω παρακαλώ πάρα πολύ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός, όταν με ξαναπιάσετε στο στόμα σας, ή να είστε καλύτερα ενημερωμένος”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς