21.5 C
Athens

Μόγιες: Η συναρπαστική ατμόσφαιρα έπαιξε ρόλο, ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη και σταμάτησε το φοβερό σερί μας

Ο Ντέιβιντ Μόγιες χαρακτήρισε σκληρό το αποτέλεσμα για τη Γουέστ Χαμ στον Πειραιά απέναντι στον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του δίκαια ηττήθηκε σε μια συναρπαστική ατμόσφαιρα – όπως τη χαρακτήρισε – ενώ τόνισε πως σταμάτησε το εντυπωσιακό σερί των 17 αγώνων χωρίς ήττα των Σφυριών στην Ευρώπη.

 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την πορεία της Γουέστ Χαμ με το σερί και τον αγώνα: «Είχαμε 17 ματς αήττητοι, που σταμάτησε. Κάτι που σταμάτησε και άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός. Αλλά πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδό μας γιατί σε αυτόν τον θεσμό οι ομάδες είναι πιο καλές. Και εμείς πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Είμαι απογοητευμένος γενικότερα από το α’ μέρος. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και συνεχίζουμε».

Για το γήπεδο και την ατμόσφαιρα και τη συνέχεια αλλά και τον Ογκμπόνα: «Ήταν συναρπαστική ατμόσφαιρα. Εξαιρετικό το κοινό που έπαιξε κομβικό ρόλο αλλά δεν είχε να κάνει με την απόδοσή μας. Ο Ογκμπόνα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και τον πιστεύουμε. Ελπίζω να έχουμε φρεσκάδα στο πρωτάθλημα. Ότι θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Η λέξη ροτέισον είμαι κλειδί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς