16.9 C
Athens

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αυτά ειπώθηκαν στην τετράωρη απολογία του Ολυμπιακού, μέχρι το Σάββατο (28/10) η απόφαση

Διαβάστε αναλυτικά την υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην εκδίκαση της υπόθεσης για το "ντέρμπι της κροτίδας" - Μέχρι την Παρασκευή τα υπομνήματα των δύο ΠΑΕ, το αργότερα την 28η Οκτωβρίου η απόφαση

Μέχρι το πρωί του Σαββάτου (28/10) αναμένεται η απόφαση για την τύχη του ντέρμπι αιωνίων που διακόπηκε, μετά την απολογία του Ολυμπιακού που κράτησε για τέσσερις ώρες.

Μέχρι αύριο στη 13:00 μπορούν να καταθέτουν τα υπομνήματα τους οι δύο ΠΑΕ.

Στην τελική αγόρευση τους οι δικηγόροι του Ολυμπιακού ζήτησαν τη συνέχιση του αγώνα από το σημείο της διακοπής, ενώ αμφισβήτησαν και την εγκυρότητα της συμπληρωματικής έκθεσης του διαιτητή του αγώνα, Φάμπιο Μαρέσκα.

Την πλευρά του Ολυμπιακού εκπροσώπησε δικηγόρος κ. Καρπετόπουλος και κατέθεσε ως μάρτυρας ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος τόνισε πως ο Ιταλός διαιτητής Μαρέσκα είπε στον γιατρό να γράψει στη γνωμάτευση ότι ο Χουάνκαρ δεν μπορεί να παίξει, ενώ πρόσθεσε πως γι πρώτη φορά στην ιστορία κινδυνεύει ομάδα με τιμωρία για ένα μη αντικειμενικό γεγονός.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης και εξιστόρησε με τη δική του ματιά τα όσα θεωρεί ότι συνέβησαν στον αγώνα της περασμένης Κυριακής, με τη διακοπή του αγώνα ελέω της περιβόητης κροτίδας που έσκασε μερικά μέτρα μακριά από τον Χουάνκαρ μετά το 1-1 του Μαντί Καμαρά.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε λόγο για σοβαρή πιθανότητα ο Ισπανός μπακ να πάθαινε ζημιά στην ακοή του φέρνοντας ως παράδειγμα γεγονότα του παρελθόντος από τα ελληνικά γήπεδα, ενώ για τις πίτσες στα αποδυτήρια της ομάδας του σχολίασε με νόημα: “Τις είχαμε παραγγείλει για να έρθουν με τη λήξη του αγώνα”…

Την ίδια στιγμή, οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισαν πως δεν νοείται παρέμβαση (του Παναθηναϊκού) υπέρ του κανονισμού, ενώ όταν ζήτησαν να τεθούν υπόψη τους όλα τα έγγραφα όπως π.χ. οι εξετάσεις του Χουάνκαρ, οι Πράσινοι απάντησαν πως δεν υπάρχει κάτι καινούργιο πέραν αυτών που έχουν ήδη στα χέρια τους.

Εκδίκαση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Δεν νοείται παρέμβαση υπέρ του κανονισμού, πρέπει να απορριφθεί» λένε οι Ερυθρόλευκοι

Επίσης, οι Ερυθρόλευκοι ζήτησαν να λάβουν γνώση όλων των εγγράφων και των σχετικών στοιχείων, μεταξύ αυτών και την όποια ιατρική γνωμάτευση για την κατάσταση του Χουάνκαρ. Από την πλευρά τους οι νομικοί εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού τόνισαν ότι δεν υπάρχουν έγγραφα που να μην έχουν τεθεί στα υπόψη των Πειραιωτών.

Μπουτσικάρης: Θα μπορούσε να κουφαθεί ο Χουάνκαρ, οι πίτσες ήρθαν την ώρα που ήταν να λήξει το ματς

Καραπαπάς: Δεν προκύπτει από πουθενά τραυματισμός, πώς να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός;

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς