24.5 C
Athens

Ο Μαρέσκα τώρα και… γιατρός: «Η σοβαρότητα του τραυματισμού υπογραμμίζεται από τη διάρκεια της διακοπής»

Μέσα σε λιγότερα από τρία 24ωρα ο Φάμπιο Μαρέσκα απέκτησε γνώσεις ιατρικής, κάνοντας δική του «γνωμάτευση» (προφανώς κατά παραγγελία...) για τη «σοβαρότητα του τραυματισμού» του Χουάνκαρ

Τα κομμάτια ενός παζλ που φαινόταν σημαδεμένο εξαρχής μπαίνουν με ακρίβεια στη θέση τους. Και ήταν ηλίου φαεινότερο πως ο διαιτητής που επιστρατεύτηκε από τις μαριονέτες της ΚΕΔ και την ΕΠΟ του Μπαλτάκου θα διευκόλυνε με κάθε τρόπο τα σχέδια εκείνων που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Φάμπιο Μαρέσκα κλήθηκε να υποβάλει «συμπληρωματική έκθεση» σχεδόν τρία 24ωρα μετά την οριστική διακοπή του ντέμπι της περασμένης Κυριακής. Απ’ ό,τι φαίνεται, το διάστημα αυτό ήταν απολύτως επαρκές ώστε ο Ιταλός ρέφερι να αποκτήσει… ιατρική κατάρτιση, ώστε να γνωματεύσει περί της σοβαρότητας ή μη ενός τραυματισμού!

Τι κι αν ο γιατρός αγώνα, ο νευροχειρουργός Χρήστος Γώγος έκρινε ότι δεν υπήρχε φυσικός τραυματισμός και ότι ο Χουάνκαρ ήταν «νευρολογικά εντάξει»; Σύμφωνα με τον Μαρέσκα η «σοβαρότητα του τραυματισμού» υποδηλώθηκε από το γεγονός πως πέρασαν 2 ώρες και 20 λεπτά μέχρι την οριστική διακοπή. Ότι δηλαδή για το χρονικό διάστημα της διακοπής ευθυνόταν η «σοβαρότητα του τραυματισμού» και όχι η άρνηση του Παναθηναϊκού να βγει στον αγωνιστικό χώρο, επιλέγοντας από νωρίς τη λύση του… delivery πίτσας.

Η ιστορία με την άδικη στοχοποίηση του γιατρού δεν προδίδει απλώς πρόθεση διακοπής αλλά και δόλο (vid)

Διαβάστε τη συμπληρωματική έκθεση που φέρεται να κατέθεσε ο Μαρέσκα, το κλειδί της οποίας βρίσκεται στην παράγραφο 3 (αφού τα υπόλοιπα επαναλαμβάνονται στην αρχική του έκθεση)

Οι λόγοι για την οριστική διακοπή του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στις 22 Οκτωβρίου 2023 στην Αθήνα, οφείλονται στα εξής που έχουν αναφερθεί προηγουμένως: 1) Στην αναποφασιστικότητα του γιατρού, ο οποίος, αν και ρωτήθηκε πολλές φορές να προσδιορίσει την κατάσταση του παίκτη Νο3 του Παναθηναϊκού, δεν εξέφρασε την άποψή του είτε για την επανέναρξη είτε για την οριστική διακοπή του αγώνα, γι’ αυτό σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού, έπρεπε να αξιολογήσω προσωπικά την ανάγκη οριστικής διακοπής του αγώνα.

«Οι δυο ομάδες πίεζαν τον γιατρό να αλλάξει τη γνωμάτευσή του»: Αυτά έγραψε ο Μαρέσκα στο φύλλο αγώνα

2) Στο γεγονός ότι οι παράγοντες και των δύο συλλόγων πίεζαν συνεχώς τον γιατρό του αγώνα κ. Χρήστο Γώγο μπροστά μου και μπροστά στους δύο εκπροσώπους της Super League να αποφασίσει για το ένα ή το άλλο, ζητώντας του πολλές φορές να αλλάξει αυτό που έγραφε.

3) Στο γεγονός ότι είχαν ήδη περάσει περισσότερες από δύο ώρες και 20 λεπτά από την στιγμή της προσωρινής διακοπής, κάτι που σε κάθε περίπτωση υπογραμμίζει τη σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη ο παίκτης No.3 του Παναθηναϊκού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς