24 C
Athens

Άγιαξ: Μόνο οι ανακοινώσεις για Φαν’τ Σιπ, αναλαμβάνει ως το τέλος της σεζόν

Ο πρώην προπονητής της εθνικής Ελλάδας υπογράφει ως το τέλος της σεζόν κι επιστρέφει σε πάγκο συλλόγου μετά από πέντε χρόνια με στόχο να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα και τα αποτελέσματα του αγαπημένου του Αίαντα

Ο Άγιαξ επιχειρεί να σώσει ό,τι σώζεται στη φετινή σεζόν με πολλές αλλαγές στο οργανόγραμμά του και με τον Μορίς Στάιν να απομακρύνεται από τον πάγκο του συλλόγου μετά την ήττα με 4-3 από την Ουτρέχτη.

Ο Χέντβινχες Μαντούρο ανέλαβε ως υπηρεσιακός για τις αναμετρήσεις με Μπράιτον και Αϊντχόφεν ωστόσο από την επόμενη εβδομάδα αναλαμβάνει δράση νέος προπονητής, o οποίος θα είναι ο Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ελλάδας παραμένει εκτός πάγκων από τον Δεκέμβριο του 2021 που ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την ΕΠΟ ενώ αναμένεται να επιστρέψει σε σύλλογο ως κόουτς μετά από πέντε χρόνια, όταν και έφυγε από την Τσβόλε.

Ο Ολλανδός γνωρίζει αρκετά καλά τον Άγιαξ στον οποίο θήτευσε ως ποδοσφαιριστής στην πρώτη ομάδα (ξεκίνησε από τις ακαδημίες) αλλά και ως υπηρεσιακός προπονητής κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με την De Telegraaf, αναμένεται να σηκώσει μανίκια από Δευτέρα (με συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν) για να βελτιώσει την εικόνα του Αίαντα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς