17.7 C
Athens

Παρελθόν από τον πάγκο του Άγιαξ ο Μορίς Στέιν

Ο Μορίς Στέιν θεωρήθηκε υπεύθυνος για το κάκιστο ξεκίνημα του Άγιαξ στη φετινή σεζόν και με απόφαση της διοίκησης του Αίαντα αποτελεί παρελθόν μόλις τέσσερις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στην ολλανδική ομάδα.

Με σημερινή (23/10) δήλωσή του ο Στέιν ανακοίνωσε το διαζύγιο του με τον Άγιαξ, που τον ευχαρίστησε για την προσφορά του μέσω μιας σύντομης ανακοίνωσης. Όση και η θητεία του στο Άμστερνταμ, όπου έφτασε τον Άγιαξ στη ζώνη του υποβιβασμού της Eredivisie και σε ένα μέτριο ξεκίνημα με δύο ισοπαλίες στον όμιλο της ΑΕΚ στο Europa League.

 

“Αυτό το πρωί, έκατσα κάτω με τη διοίκηση, και συνεχίσαμε τις συζητήσεις μας αργότερα το απόγευμα. Καταλήξαμε στο συμπεράσμα πως αυτό ήταν το καλύτερο για τον Άγιαξ, αν και μετανιώνω για αυτό.

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρω ότι έκάνα τα πάντα για να ξαναπάω τον Άγιαξ εκεί που ανήκει. Απέτυχα όμως να το κάνω. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και ελπίζω ο Άγιαξ να βρει σύντομα το δρόμο του”, τόνισε ο Στέιν, με τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ, Μαντούρο, να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού με φόντο τις αναμετρήσεις κόντρα σε Μπράιτον και Αϊντχόφεν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς