20.6 C
Athens

Ο Πάρκερ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Χέρμπερτ για τον πάγκο της Βιλερμπάν, τι απομένει για να προχωρήσει το deal

Ο Καναδός προπονητής που φέτος το καλοκαίρι ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου με την εθνική Γερμανίας βρίσκεται μία ανάσα από το να αναλάβει καθήκοντα προπονητή στην Βιλερμπάν του Τόνι Πάρκερ

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ είναι η πρώτη επιλογή του Τόνι Πάρκερ για τον πάγκο της Βιλερμπάν, με τον Καναδό προπονητή να βρίσκεται μια ανάσα από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας μετά το διαζύγιο με τον Τι Τζέι Πάρκερ.

Βιλερμπάν: Ο Τόνι Πάρκερ εξήγησε τον λόγο που απέλυσε τον αδερφό του

Η Βιλερμπάν έχει ξεκινήσει με κάκιστο τρόπο τη φετινή σεζόν μετρώντας τέσσερις σερί ήττες στη Euroleague, με την τελευταία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε να είναι αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι για τον αδερφό του Τόνι Πάρκερ.

Ο πρόεδρος της Βιλερμπάν, αφού εξήγησε τους λόγους που απέλυσε τον αδερφό του, τόνισε σε συνέντευξή του πως περιμένει απλής τη συγκατάθεση της γερμανικής Ομοσπονδίας μπάσκετ ώστε να δώσει τα χέρια με τον Χέρμπερτ, ο οποίος ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου με τη Γερμανία στο πρόσφατο Mundobasket.

“Ελπίζω ότι ο Γκόρντον Χέρμπερτ θα είναι μαζί μας τη Δευτέρα 22/10. Μίλησα μόνο μαζί του και με τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Όχι με τον Τρινκιέρι. Είναι αλήθεια ότι ο Χέρμπερτ είναι κοντά στη Βιλερμπάν. Ελπίζω να φτάσουμε σε συμφωνία με τη γερμανική Ομοσπονδία ώστε να γίνει ο νέος προπονητής μας. Έχουμε συμφωνήσει μαζί του για τη διάρκεια του συμβολαίου και τον μισθό. Απλώς περιμένουμε τη συμφωνία με την Ομοσπονδίας Μπάσκετ της Γερμανίας”, ήταν τα λόγια του Τόνι Πάρκερ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς