19.3 C
Athens

Βιλερμπάν: Ο Τόνι Πάρκερ εξήγησε τον λόγο που απέλυσε τον αδερφό του

Για τη δύσκολη απόφαση να απολύσει τον αδερφό του από τον πάγκο της Βιλερμπάν μίλησε στο «Progrès» ο Τόνι Πάρκερ. Ο Τι Τζέι Πάρκερ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βιλερμπάν μετά το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν, με τρεις ήττες σε επτά ματς στη Γαλλία και 4 ήττες σε ισάριθμους αγώνες στη EuroLeague.

Κι επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Βιλερμπάν ο Τι Τζέι Πάρκερ

Η απόφαση για τον Τόνι Πάρκερ ήταν δύσκολη μιας και πρόκειται για τον αδερφό του, όμως την εξήγησε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό Μέσο.

Συγκεκριμένα είπε: «Έχουμε καταστροφικά αποτελέσματα ως τώρα. Είναι η ώρα της αλλαγής. Είμαι υπομονετικός άνθρωπος, το έχετε δει αυτό. Πριν από ενάμιση χρόνο, απέλυσα τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς επειδή είχε χάσει τα αποδυτήρια κι οι παίκτες δεν ήθελα να παίξουν γι αυτόν.

Τώρα, δεν ήταν αυτό το θέμα. Όλοι οι παίκτες λατρεύουν τον Τι Τζέι, αλλά πήρα αυτή την απόφαση. Έπρεπε να κάνουμε ένα ηλεκτροσόκ, να δώσουμε μια νέα οπτική με έναν νέο προπονητή. Η ομάδα δεν είναι στο υψηλότερο επίπεδο των δυνατοτήτων της, η μαγιονέζα… δεν έδεσε στην προκειμένη περίπτωση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς