19 C
Athens

Μπαγκαλιάνης: Ευγνώμων που φόρεσα το περιβραχιόνιο του Ολυμπιακού, να κερδίσει και η πρώτη ομάδα

Ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε με 3-1 του Παναθηναϊκού Β στο πρώτο ντέρμπι αιωνίων στην ιστορία της Super League 2, δείχνοντας τον δρόμο στην πρώτη ομάδα των Ερυθρολεύκων ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τους Πράσινους στο Καραϊσκάκης για τη Super League.

Ο αρχηγός στο σημερινό παιχνίδι για τους Πειραιώτες, Πέτρος Μπαγκαλιάνης, μίλησε τόσο για το γεγονός πως αποτελεί τιμή του να φορά το περιβραχιόνιο του κάπτεν στον Ολυμπιακό, ενώ ζήτησε και από την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να νικήσει το δικό της ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για το αν θεωρεί ότι η νίκη είναι ο δρόμος για την πρώτη ομάδα: “Σίγουρα έχουμε μεγάλη χαρά για τη νίκη μας σήμερα. Το ντέρμπι είναι ντέρμπι. Με τον Παναθηναϊκό είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε, όπως κάναμε με την Athens Kallithea, τον Ιωνικό. Κάναμε καλά παιχνίδια, αλλά δεν πήραμε τα αποτελέσματα και χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς, γιατί όπως ξέρουμε έχουμε αυτό το βαθμολογικό μείον από την αρχή της χρονιάς και πρέπει να το μηδενίσουμε. Τώρα ευελπιστώ κι η πρώτη ομάδα να πάρει το ντέρμπι κι αυτή, όπως κι η Κ19. Πιστεύω θα είναι το Σαββατοκύριακο του Ολυμπιακού”.

Για το πώς ένιωσε που παρακολούθησαν το παιχνίδι παίκτες της πρώτης ομάδας: “Δεν κατάλαβα ότι ήταν έξω μέχρι να τελειώσει το ματς και να τους δω. Είναι σημαντικό ότι κοιτούν και βλέπουν, γι’ αυτό δημιουργήθηκαν και οι Β’ ομάδες. Κάθε παιχνίδι για μένα είναι για να πάω και πιο πάνω”.

Για το πώς ένιωσε που ήταν ο αρχηγός; “Δεν παίζει ρόλο αν είναι Α’ ή Β’ ομάδα. Το να είσαι αρχηγός στον Ολυμπιακό το κερδίζεις, στο δίνει η δουλειά σου. Είμαι ευγνώμων που τα κατάφερα”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς