14.9 C
Athens

Ολυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκός Β’ 3-1: Ερυθρόλευκη «τριάρα» στο χορταστικό πρώτο ντέρμπι αιωνίων για τη SL2

Οι Ερυθρόλευκοι της β' ομάδας του Ολυμπιακού έδειξαν τον δρόμο στους μεγάλους με εξαιρετικό ποδόσφαιρο και υπέροχα τέρματα, σε μία ιστορική νίκη κόντρα στους Πράσινους για το πρωτάθλημα της Super League 2

Ο Ολυμπιακός Β’ είναι ο μεγάλος θριαμβευτής του ιστορικού πρώτου ντέρμπι αιωνίων για τη Super League 2, επικρατώντας του Παναθηναϊκού Β’ με 3-1, μπροστά σε περίπου 300 φιλάθλους στο Ρέντη. 

Χρυσοί σκόρερ για τους Ερυθρόλευκους οι Τσέλιος, Κωστούλας και Αποστολόπουλος, με τα δύο πρώτα ερυθρόλευκα τέρματα να είναι το ένα πιο ωραίο από το άλλο.

Μοιραίος για τους Πράσινους ο Μπιλάλ, ο οποίος στο 66ο λεπτό αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι με το σκορ στο 2-1.

Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με μεγαλύτερο πάθος, ένταση στα μαρκαρίσματα και έκαναν γκολ τις μεγάλες ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, με τους Τσέλιο και Κωστούλα να πετυχαίνουν δύο γκολ σκέτες ζωγραφιές!

Αυτή ήταν πρώτη φετινή νίκη (και τι νίκη) για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα στη σεζόν, σε ένα ιστορικό πρώτο ντέρμπι των δύο ομάδων σε επίπεδο Super League 2,  καθώς βρίσκονται για πρώτη φορά σε κοινό όμιλο.

Οι Πειραιώτες εξαργύρωσαν την υπέροχη τους στο πρώτο ημίχρονο με την γκολάρα του ταλαντούχου Τσέλιου στο 26′, ενώ μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη με σκόρερ τον Κωστούλα με ένα υπέροχο σλάλομ.

Το τριφύλλι μείωσε το σκορ με τον Σαρδέλη, αλλά ούτε ο Μπιλάλ ούτε στη συνέχεια ο Μαντσίνι που πέρασε ως αλλαγή μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα για την ομάδα τους, που συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις σε αυτό το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β‘: Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (69′ Μουζακίτης), Κουτσίδης, Μαρίνος (81′ Αργυρίου), Ιμπαγάσα (16′ Τσέλιος), Κωστή, Κωστούλας (81′ Πινακάς), Καράκουτης (69’ Αποστολόπουλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’: Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι (25′ Προδρομίτης), Μαρτίνης, Λαμψιάς, Βουτσάς (70′ Καλοσκάμης), Αθανασακόπουλος (56′ Μαντσίνι), Φουρτάδο (70′ Ρόμπι), Κρυπαράκος, Καραμπάς (46′ Σαρδέλης), Μπιλάλ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς