18.7 C
Athens

Η ΝΕΑ ΚΑΕ ΑΕΚ 2014 ενημερώθηκε από τον… Παναθηναϊκό πως αδικήθηκε στο ΣΕΦ και έβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας!

Η ΝΕΑ ΚΑΕ ΑΕΚ 2014 ενημερώθηκε από τη... διαρροή του Παναθηναϊκού πως αδικήθηκε στο ΣΕΦ και έβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία

Ο Ολυμπιακός πήρε μια δια πυρός και σιδήρου νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, σπάζοντας το δεύτερο… μπλόκο της σεζόν μετά από εκείνο στο Αλεξάνδρειο που προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Μπαρτζώκα. Όχι μόνο για τις 17-26 βολές υπέρ της Ένωσης, αλλά και για τη γενικότερη εικόνα της διαιτησίας σε καθοριστικά σημεία, όπως οι τέσσερις βολές-δώρο στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (με ανύπαρκτα φάουλ σε Μιλουτίνοφ και Φαλ) που κράτησαν τους φιλοξενούμενους κοντά στο σκορ.

Λίγη ώρα μετά με τη διαρροή του Παναθηναϊκού περί διαιτησίας στο ΣΕΦ, οι άνθρωποι της ΝΕΑΣ ΚΑΕ ΑΕΚ 2014 διαπίστωσαν πως… αδικήθηκαν, ανεβάζοντας μια σύντομη ανακοίνωση διαμαρτυρίας στα social media.

 

«Όλη η Ελλάδα απόψε είδε… Συγχαρητήρια στην ΚΕΔ. Και εις ανώτερα», ανέφερε η ανακοίνωση της ΝΕΑΣ ΚΑΕ ΑΕΚ 2014 του Μάκη Αγγελόπουλου, η οποία φαίνεται πως ενημερώθηκε από τους Πράσινους για την «αδικία» που υπέστη στην ήττα από τον Ολυμπιακό!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς