23.3 C
Athens

Ο Ποστέκογλου οδηγεί την Τότεναμ στο καλύτερο ξεκίνημα μετά τη σεζόν 1960-’61

Στις πρώτες 8 αγωνιστικές, ο Άγγελος Ποστέκογλου οδηγεί την Τότεναμ στα βήματα της σεζόν 1960-'61, όταν ο σύλλογος κατάκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα της ιστορίας του

Όταν αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ, τέσσερις μήνες πριν, ο Άγγελος Ποστέκογλου δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί ότι το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου θα έβρισκε την ομάδα του στην κορυφή της Premier League.

Και εκεί μπορεί να παραμείνει για τις επόμενες δύο εβδομάδες τουλάχιστον, καθώς ακολουθεί η διακοπή των εθνικών ομάδων, αν το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ τελειώσει με ισοπαλία. Με 8 αγώνες στην πλάτη της, η Τότεναμ βρίσκεται αήττητη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μετά τη χθεσινή νίκη επί της Λούτον και προς το παρόν αντικρίζει αφ’ υψηλού τα μεγαθήρια του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η συγκομιδή των 20 βαθμών στις πρώτες 8 αγωνιστικές τοποθετεί τη φετινή Τότεναμ στο δεύτερο καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου μετά το 1960-’61, μια ιστορική χρονιά για τα Σπιρούνια: ήταν η τελευταία σεζόν που κέρδισαν τον τίτλο του πρωταθλητή και η μοναδική που στέφθηκαν νταμπλούχοι.

Ο Έλληνας προπονητής έχει κερδίσει από την αρχή τις εντυπώσεις, αλλά και τον σεβασμό των συναδέλφων του, στην πρώτη του παρουσία στην Premier League, στοχεύοντας να οδηγήσει την Τότεναμ ψηλά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς