19.8 C
Athens

Πορτοσάλτε: Αυτό ήταν που είπα και ενόχλησε τη διοίκηση του Ολυμπιακού (vid)

Με ποδοσφαιρική συζήτηση ξεκίνησε για ακόμη μια φορά η εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, με αφορμή την ήττα της ΑΕΚ από τον ΟΦΗ.

Ο Δημήτρης Οικονόμου ήταν αυτός που… έριξε λάδι στη φωτιά, αναφέροντας για τον Άρη Πορτοσάλτε πως ήταν λαλίστατος τις προηγούμενες μέρες για τον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια ο Άρης Πορτοσάλτε πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στα όσα είχε πει για τους Ερυθρόλευκους, τα οποία προκάλεσαν αντιδράσεις.

Πορτοσάλτε: Οι φίλοι του Ολυμπιακού εμπεδώνουν ότι υπάρχουν και οι ήττες, συγχαρητήρια ΑΕΚάρα (vid)

«Έλεγα πριν ότι ο Άρης λάλαγε τις προηγούμενες μέρες για τον Ολυμπιακό… Και μας έλεγε να μάθουμε να χάνουμε! Σήμερα γιατί δεν μιλάει ο Άρης;», είπε αρχικά ο Δημήτρης Οικονόμου.

Από την πλευρά του ο Άρης Πορτοσάλτε τόνισε: «Αυτό που ενόχλησε από ότι είδα και την διοίκηση του Ολυμπιακού είναι αυτό που είπα μια μέρα, ότι μπαίνει και ο κόσμος της ομάδας σε αυτό που έχουμε γνωρίσει εμείς για χρόνια, στο κλαμπ της ήττας. Ότι ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τον εαυτό μας ως προς την ήττα. Ωωω εξεμάνη η διοίκηση του Ολυμπιακού, ο έτσι, ο αλλιώς κλπ. Ήταν μια βαριά ήττα, δεν το συζητώ», πριν πάρει και πάλι τον λόγο ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Πάντως να σου πω κάτι; Και δεν το λέω για τον Καραπαπά και τον Μαρινάκη, δεν με ενδιαφέρει τι λένε, γιατί εμείς δεν είμαστε διοίκηση. Εμείς μιλάμε εδώ και κάνουμε την πλάκα μας. Το λέω για να ξεκαθαρίσει αυτό στους τηλεθεατές. Εμείς κάνουμε χαβαλέ εδώ μεταξύ μας. Δεν είμαστε ούτε με τις διοικήσεις, ούτε με κανένα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς